Pagina's

zondag 7 september 2014

Back to basic Part IIIOeps, was ik toch bijna vergeten dat ik nog een aantal back to basic kaartjes in de kast had liggen. De inhoud van de goodiebag moet dus nog maar even wachten.


Wat is dat toch..... Al die mensen in mijn omgeving die wel een opkikkertje of hart onder de riem kunnen gebruiken? Is het de leeftijd, tijd van het jaar, levensfase of tijdgeest? 
Hoe het ook zij.... ik maakte een voorraadje 'you're in my thoughts' kaarten. Voor de hartjes aan de touwtjes gebruikte ik de hostess Hello Love stempelset. De kleine rode hartjes zijn geponst met de uilenpons en de tekst 'You're in my thoughts' is gestempeld met de A Dozen Thoughts stempelset. Alles van Stampin' Up! natuurlijk.
 Wel, ik hoop dat ik er voorlopig geen meer bij hoef te maken!Woensdag 10 september ga ik weer bij Stampin' Up! bestellen, dus laat het me weten als ik iets voor je kan mee bestellen. En ik heb nog wat spulletjes aan de opruimingspagina toegevoegd. Het gaat hard en dat voelt goed. (-:3 opmerkingen:

Marlies zei

Prachtige CAS-kaartjes! Lieve groetjes, Marlies

Colien zei

Mooie kaartjes, daar knappen mensen vast van op!
grtz. Colien

Sientje zei

Ze zijn super! Mooi in hun eenvoud.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...