Pagina's

donderdag 4 september 2014

Open Dag Part IZoals ik al eerder schreef heb ik het druk gehad de laatste tijd, heel veel beleefd en nog meer genoten. Zoveel, dat ik gewoon echt niet weet waar ik moet beginnen en heel eerlijk gezegd kan ik de puf ook niet opbrengen om er een uitgebreid en geanimeerd verslag van uit te brengen. Dat zou immers weer uren achter de laptop betekenen en eerlijk is eerlijk, die tijd breng ik liever weer eens een keer knutselend door.Maar potjandikkie, het is allemaal te leuk om er geen aandacht aan te besteden. Zo zou ik graag een uitgebreid relaas geven van mijn Open Dag op 23 augustus. Hoe ik deze voorbereid, beleefd en ervan genoten heb. Mijn telefoon staat boordevol foto's. Zonde om het niet te delen.Dus vooruit met de geit, ik ga het tóch doen, maar dan in delen. Vandaag deel I. Welkom!
Voor alle gasten maakte ik een Goodiebag.Oh.My.Goodies! Stempelset Oh My Goodies, Stampin' Up!
Wat had ik me weer verkeken op de hoeveelheid werk.

{Hoe gaat dat spreekwoord over die ezel ook alweer.......? Hoe vaak moet die zich stoten? 30 toch? Gelukkig, dan ben ik er.} 
Stempelsets Oh My Goodies, Dotty Angles, Stampin' Up!
Gelukkig was Marie-Claire weer zo lief om me te helpen.
En nu zijn jullie natuurlijk benieuwd wat er in die Goodiebag zat?Nou, dat vertel ik dan een volgende keer. :-p


7 opmerkingen:

Miranda V zei

Haha, mooie cliffhanger. Wat ben je toch een lekkere oenemeloen hé, met je uitgebreide projecties. Ik wil je een schop onder je komt geven voor je perfectionisme, maar tegelijkertijd is het daardoor ook juist weer zo mooi en af. Dus ja, he... stoot jij maar even lekker verder. Je hebt toch overal je hulptroepen. ;-)

Helen zei

Geweldig verhaal en ik kan iedereen verklappen dat die inhoud van de bag GEWELDIG LEUK is/was. Ook de open dag was super - nogmaals een dikke dank je wel!!!

Unknown zei

Geweldig Margriet!! Ziet er top uit!!

Marlies zei

Oh Margriet, jij bent ook onverbeterlijk, wat een werk en prachtig gemaakt. Een superwelkom voor al je gasten! Lieve groetjes, Marlies

Colien zei

Je open dag stond in mijn agenda en heb zelfs de avond van te voren nog getwijfeld om je te mailen dat ik graag van de partij wilde zijn... maar er stonden nog 2 items op die dag, dus heb er toch vanaf gezien... Nu al spijt! ;)
grtz. Colien
ps wel benieuwd naar de vervolgstory, hoor!

Maartje zei

Hihi, het zal ook eens een keer weinig werk zijn! Maar het ziet er geweldig uit!! Natuurlijk ben ik benieuwd naar de inhoud, kom maar snel met je volgende blogpost :)

Gerdine zei

Kom maar op met de foto's! Dit ziet er geweldig uit!! Heel herkenbaar, je verkijken op de hoeveelheid werk... Ik heb een opdracht voor 60 kerstkaarten, die komen mij straks ook de neus uit ben ik bang...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...