Pagina's

donderdag 11 september 2014

Open Dag Part 2Hela,De geit blijft mekkeren en zegt dat ik nog over mijn Open Dag moet verder vertellen..... Dus vooruit geit, zie hier part toe.10.30 uur. Na tot in de kleine uurtjes te hebben doorgewerkt, was het huis aan de kant (het leek wel een complete verhuizing), de boel versierd, stond de koffie aan en alles gereed voor de make-and-takes. Snel nog enkele foto's.Er was ruim plaats voor 12 mensen om aan een make-and-take te werken.
 10.35 uur. Ik hoorde het eerste groepje dames al voor de deur van nummer 83 staan. Gelukkig was het droog want ze moesten toch echt tot 11.00 uur wachten voordat ik de deur opende. Dat vond ik wel zo eerlijk. (Geleerd bij de Dolle Dwaze Dagen)
10.36 uur. En ineens sloegen de zenuwen toe.....Buiten, onder het afdek en partytent, stonden enkele tafels met 2e hands en retired Stampin' Up! stempelsets voor de verkoop.De publiekstrekkers, zeg maar....


De keuze was reuze.10.45 uur. De angst dat er niemand zou komen opdagen bleek volstrekt ongegrond. Voor volgend jaar overweeg ik een mini-camping op de oprit. Huur pubtentje € 25 per nacht en ik ben nog op zoek naar een chemisch toilet.

10.50 uur. !@#$%^&*() KEDDENG !@#$%^&*()_
Oh, wat was ik blij dat ik het advies van diverse mensen had opgevolgd en hulptroepen had in geschakeld in de vorm van Marie-Claire voor de make-and-takes en mijn zussen Inge en Karin voor de catering.....
Hoefde ik me daar -en om die scherven- in ieder geval niet druk om te maken.
10.55 uur. Oké Margriet, adem-in-adem-uit, relax, no worries, alles komt goed!
11.00 uur. Deur open en vanaf toen heb ik alleen maar genoten......Wat een ontzettend leuk klantenbestand heb ik toch!En alhoewel dat natuurlijk helemaal niet de bedoeling was hadden sommigen gewoon ook nog een cadeautje voor me bij. Hoe leuk is dat?!?!Van Wendy P. bijvoorbeeld kreeg ik deze schitterende zelfgemaakte taart.Met mijn eigen logo......
En zelfs een MAR-GRIE-TJE..........

SMELTMOMENTJE 1

En dan was daar José M. die een schaal vol viooltjes voor me bij had....
'Want' zei ze 'het is toch bijzonder zo je 1e Open Dag.....'
SMELTMOMENTJE 2

Ze hing er ook nog een leuk kaartje aan met de tekst 'de vlijtige liesjes waren op'.
{Dat snapte ik dan weer niet. Hoezo vlijtige Liesjes? (-;}Het was net een staande receptie bij me in de gang en ik voelde me als een feestvarken.{Althans dat denk ik, want ik weet eigenlijk niet goed hoe een feestend varken zich voelt......}Maar we dwalen af.De verkoop ging van start, binnen no-time was het grootste deel weg en de tafels bijna leeg.
En toen kon iedereen rustig aan de make-and-takes beginnen, afrekenen, met een prijsvraag meedoen, bestellen, kletsen, rondkijken, vragen stellen, ideeën opdoen en oeps, oh ja.....daar waren jullie nieuwsgierig naar......de inhoud van de Goodiebag bekijken.......Sorry,mensen, maar dat moet echt wachten tot het volgende blogbericht.... Ik moet nu aan mijn eten beginnen. :-p 

2 opmerkingen:

Klaske zei

ziet er supergaaf uit!! had me ook erg leuk geleken, maar het is vanaf hier (vlakbij het wad) totaan jou iets te ver rijden voor een zaterdagochtend...

top dat je het zo goed doet met SU! ik haal veel inspiratie van je blog en facebook... nu alleen nog ergens een mandje tijd vandaan zien te vissen ;-)

groetjes
Klaske

Helen zei

Het was toppie en reuze gezellig.
Dat mandje tijd zoeken we allemaal ;-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...