Pagina's

zondag 21 september 2014

Open Dag Deel 3Oh wat gaat de tijd toch snel. Het is inmiddels al weer een maand geleden dat ik mijn Open Dag had en nóg heb ik niet alle foto's laten zien. Dat gaat nu dan toch echt gebeuren, want ik moet door.
Dus......waar waren we gebleven?
Ik had 2 make-and-takes bedacht. 1. een leuk notitieboekje...


waarvanikmomenteelhelaasgeenfoto'svoorhandenhebmaarweleenkaartenversiedieophetzelfdeneerkomt....
En foto's in een andere kleur.....
Maakt niet uit....Het gaat om het idee.
Daarnaast nog een make-and-take van dit fototoestelletje, gemaakt met het Envelope Punch Board.
Het idee had ik van www.stampingwithval.wordpress.com
Ik vond het erg leuk dat mijn zussen (de ene wel en de andere totaal niet creatief) spontaan aanschoven voor de make-and-take. Nee hoor, ik lach niet hier, ik kijk alleen aandachtig toe.....Fijn, nu weten zij ook wat ik bedoel als ik het over stempels, ponzen, dies, inktpads en punchboards heb.


 
Ook mijn tennismaatje die nog-never-nooit-nie een stempel in haar handen had gehad kwam spontaan even binnen wandelen en wilde graag een boekje maken.


Dat alles onder de deskundige leiding van Marie-Claire natuurlijk.
 


 Voor de lol had ik ook nog een raad & win actie.....Waar een paar leuke Stampin' Up! prijzen mee te verdienen vielen..... Dit was de bedoeling....En dit moest er geraden worden.....

 


Er werd geteld en gerekend, sommigen zaten er maar liefst 200 vanaf, de winnares slechts 2. Het juiste aantal wijnballen was 248 stuks, de winnares was blij met haar prijs, onze tandarts tegen de tijd dat ze op zijn waarschijnlijk ook....
Tot slot nog even de inhoud van de goodie-bag. Oeps ik hoop niet dat jullie er héél veel van verwachten.....
Naast de herfst/wintercatalogus, een overheerlijke wijnbal -waarvan het glazuur spontaan van je tanden springt- en een kortingsbon van Bij Margriet


Een licht mineraalhoudend sprankelend Belgisch bronwatertje op natuurlijke wijze gefilterd en op originele manier gepimpt door de enige echte Bij Margriet...Wat wil een mens nog meer? (-;


4 opmerkingen:

Colien zei

Wat ziet het er allemaal gezellig en goed verzorgd uit! Volgende keer hoop ik er toch echt bij te zijn, hoor! En leuk dat jouw zussen ook zo verschillend zijn qua creativiteit, heel herkenbaar ;)
grtz.Colien

Verie www.vvestywo.blogspot.com zei

Super leuk!! Je bent echt een crea-bea! Ik probeer elk jaar een open huis dag te organiseren en als het mag neem ik wat van je ideetjes mee?! Heel mooi gemaakt allemaal!

Lieve-Groetjes, Verie

Marianne Schut zei

Nou zo te lezen Margriet, is iedereen flink in de watten gelegd en ik moet zeggen die prijsvraagjes van jou met aantallen raden die moet je er maar inhouden, zo leuk! Jullie hebben geweldig leuke dingen gemaakt, heerlijk dat Marie-Claire je ook weer heeft geholpen. Volgens mij kunnen jullie terugkijken op een super geslaagde dag! Bedankt voor het delen! Liefs Marianne

Marlies zei

Ik heb een heel leuk evenement gemist. Wat mooi allemaal en wat heb je je uitgesloofd, zoals gewoonlijk.... ;) Lieve groetjes, Marlies

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...