Pagina's

dinsdag 23 september 2014

Pakketjes (cadeau)verpakkingen te koopVandaag wil ik graag de cadeauverpakkingen van Stampin' Up! onder de aandacht brengen.


Deze krafttasjes zelf zijn niet van Stamin' Up!, maar ze zijn wel gepimpt met materialen van SU. De kleine hartjes op het tasje maakte ik met de Decorative Mask (2 stuks € 3,50) en witte kraft inkt. Het label met een gridkaartje, de Chalk Talk die en de Groovy Love stempelset voor het grote hart en de Hip Notes voor de Hip Hip Hooray tekst.SU heeft dan wel geen tasjes, maar wel een heeeeleboel andere leuke verpakkingen zoals zakjes en doosjes. En onlangs bedacht ik me hoe weinig ik die eigenlijk verkoop...... Daar snap ik helemaal niks van, want de gids staat echt boordevol geweldig leuk gepimpte cadeauverpakkingen.Waar ligt dat dan aan? Zijn ze te duur of is de hoeveelheid die je aan moet schaffen te groot? Als je de prijzen omrekent per stuk, valt het voor mijn gevoel wel mee (ga maar eens een leuke kaart kopen in de winkel). Zou het dan toch het aantal zijn......?***DENK***DENK***
{weer een rimpel erbij}Tijd om de proef op de som te nemen! Ik heb een aantal pakketjes samengesteld met daarin maar liefst 10 verschillende (cadeau)verpakkingen voor € 9,95 INCL verzendkosten of € 7,50 bij afhalen.Wat zit er in? Van links naar rechts:
  1. Krafttasje (geen Stampin' Up!)
  2. Chevron gift bag (pag. 201 jaargids)
  3. Polka dot gift bag (pag. 201 jaargids)
  4. Kraft gift box (pag. 200 jaargids)
  5. Decorative window gift box
  6. Tag a bag gift box (pag. 201 jaargids)
  7. Petite Café gift bag (pag. 10 herfst/wintergids)
  8. Fry Box (pag. 59 + 86 jaargids)
  9. Muslin bag (pag. 56 + 72 + 200 jaargids)
  10. Tiny treat box ((pag. 10 herfst/wintergids)


Is dat leuk of is dat leuk?Verzending in een gewone envelop, andere samenstelling pakket niet mogelijk en zolang de voorraad strekt. Wil je een pakketje (meer mag ook) bestellen stuur dan een mailtje met daarin je naam en adres naar info@bijmargriet.com.Check de gids of Pinterest alvast voor legio voorbeelden en hé, misschien laat ik vandaag of morgen ook nog wel een leuk voorbeeldje zien..... (-;Fijne dag nog. Geen opmerkingen:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...