Pagina's

zaterdag 6 september 2014

Grote Opruiming


In het kader van 'een opgeruimd huis is een opgeruimd hoofd' ben ik de laatste weken flink aan het puinruimen. (Zowel letterlijk als figuurlijk.)Zakken vol zijn inmiddels naar de kringloopwinkel, kledingcontainer en de stort gegaan. Nu is ook mijn scrapruimte aan de beurt en aangezien ik definitief voor Stampin' Up! heb gekozen ga ik zo langzaam aan (bijna) alle spullen van andere merken opruimen en tevens de Retired Producten van Stampin' Up! wegdoen (of wat daar nog van over is, het meeste is met mijn Open Dag al weggegaan).http://www.bijmargriet.com/p/blog-page_6.html
Klik op foto voor opruiming paginaIk heb een aparte pagina aangemaakt met knutsel dingen die ik weg doe. Neem vooral eens een kijkje.


1 opmerking:

Helen zei

Hoi hoi Heb je net mailtje gestuurd x

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...