Pagina's

woensdag 20 juli 2016

Baby Bear: een bereschattige stempelsetEerlijk is eerlijk, ik moest er even aan wennen, maar nu ik deze stempelset gebruikt heb vind ik hem toch echt wel bereschattig!
Stampin' Up! Baby BearDit is de Baby Bear set, hij is alleen verkrijgbaar in Photopolymer (doorzichtig) en kost € 31.
Stampin' Up! Baby Bear


Ik heb de 3 verschillende beertjes in 3 verschillende kleuren gestempeld. Ik ben begonnen met de stempel linksonder en die heb ik in Crumb Cake afgedrukt. Daarna de beer rechtsonder in Soft Suède en tot slot de stempel rechtsboven in Chocolate Chip.  Niet moeilijk, lekker snel en met een beregoed resultaat! Bovendien is hij in nog veel meer kleurcombinaties te maken. Dit overzichtje vond ik op Pinterest.Baby Bear:
Van Pinterest
A.s. woensdag ga ik weer bestellen. Mocht je deze set of iets anders willen mee bestellen laat het me weten.  Ik verzorg je bestelling met liefde en plezier. 

3 opmerkingen:

Helen zei

wat een geweldig lieve stempelset xx - leuke labels

Joke de Wit zei

Mooi Margriet.Gr.Joke

Linda Visser - van der Velden zei

Wat een schatjes, het beertje is erg leuk! Mooie tags!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...