Pagina's

vrijdag 8 juli 2016

Nog meer Foxy vriendjesOh oh oh, wat is die Fox Pons + bijpassende stempelset toch leuk. Ik kan gewoon niet stoppen met vrienden maken.Zien? Vooruit dan! Hier komen er een paar over de cat foxwalk.Allereerst een baby beren kaartje. De ronde voetjes zijn uit de uilenpons gestanst, de pootjes zijn gestempeld met het ieniemienie pootafdrukje uit de Foxy Friends stempelset. De beresnoet is gemaakt met een Swirly Scribbles thinlits. Ja ja, behalve swirls, cactussen, bloemen, bergen en golven kun je dus ook een beresnoet uit deze set halen. Fox Builder - Foxy Friends Stampin' Up!
Dan een 'ik mis je' kaartje. Op deze kaart heb ik enkel de stempelset Foxy Friends gebruikt, de pons mocht even uitrusten. Het kleine hartje komt uit de uilenpons.Foxy Friends Stampin' Up!En al doende bezig ook nog deze kerstlabeltjes geproduceerd. Normaal gesproken heb ik er een hekel aan om op de seizoenen vooruit te lopen, maar deze labels kwamen totaal onverwacht uit mijn handen gerold. Christmas in Juli Bij Margriet...... Het moet niet gekker worden!
Fox Builder - Foxy Friends Stampin' Up! ChristmasEn of dat nog niet genoeg was heb ik nog enkele beestjes meer geboren. Maar die bewaar ik voor een andere keer.Leuk dat je weer langs kwam!


Foxy Friends Fox Builder Bundle
Enne...... Mocht ik je enthousiast hebben gemaakt voor deze multi-functionele set: a.s. woensdag ga ik weer bestellen. De pons en stempelset als bundle samen kost € 49,50.3 opmerkingen:

Helen zei

Ik vind hem helemaal geweldig en alle voorbeeldjes even leuk.
Weet niet waar ik moet beginnen. xx

Maria V zei

Te leuk voor woorden die diertjes. Wat een gave kerstlabel, heel langzaam begint het bij mij toch al wel te kriebelen.

Jantine zei

Geweldig zijn ze, Margriet!
En die kerstlabels ook, ook al is het pas juli. Ik vind eigenlijk dat ik onderhand ook al eens iets kerstigs moet gaan ondernemen, anders is het over een paar maanden weer stressen :-)
Groetjes
Jantine

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...