Pagina's

dinsdag 5 juli 2016

Bonus Dagen bij Stampin' Up! & een nieuwe bundle in het vooruitzichtStampin' Up! heeft weer een leuke nieuwe actie; de Bonus Days!


Wat houdt het precies in? Bij elke besteding van € 60 (of een veelvoud daarvan) van 7 t/m 31 juli krijg je van Stampin' Up! een coupon ter waarde van € 6, welke je kunt inwisselen gedurende de periode 2 t/m 31 augustus op de gehele collectie van Stampin' Up! Dat is toch gewoon 10% die je cadeau krijgt. En wat het extra leuk maakt is dat er is geen limiet zit aan het aantal coupons dat je kunt verdienen of inleveren. (-:
 Donderdag 7 juli doe ik weer een verzamelbestelling de deur uit, dus als je wilt kan je meteen gebruik maken van de actie! Stuur me in dat geval een mailtje met je bestelling.

 
 

Wellicht wil jij je coupon(s) in augustus wel gebruiken voor de spiksplinternieuwe en slechts beperkte tijd verkrijgbare Bundle Thoughtful Branche?
Klik hier voor een beter beeld. Deze mooie stempelset met bijpassende dies gaat € 63,50 kosten (art.nummer 144328) en is slecht gedurende de maand augustus 2016 verkrijgbaar, maar let op, zolang de voorraad strekt! Een collectors item dus.

  Geen opmerkingen:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...