Pagina's

woensdag 13 juli 2016

Letterbordje / homedecoratieJoehoe! Vandaag kan ik jullie een projectje laten zien dat ik al maanden kwijt was en vanochtend toevallig tussen een stapel papieren terug vond. (-:Het bordje met letters was af, ik moest er alleen nog een finishing touch aangeven en dat heb ik dan ook maar meteen gedaan.


Het idee komt uit de Stampin' Success. Een tijdschrift boordevol inspiratie dat wij demonstratrices 1 x per kwartaal van Stampin' Up! ontvangen. (Alweer een reden om demonstratrice te worden.)Als ik het me goed herinner (met aanwijzingen uit het tijdschrift) heb ik het bordje als volgt gemaakt:


  • Snijd een stuk Coaster Board (dik karton) van 15,2 cm (6") breed x 16,5 cm.
  • Snijd 4 stroken van 15,2 cm (6") x 1, 5 cm
  • Plak de stroken met dimensionals (3d foam) op het stuk coasterboard vast. Zorg dat je dimensionals in het midden van de stroken zitten en dat er 3,5 cm ruimte tussen 2 stroken zit. De letters moet je er straks gemakkelijk doorheen kunnen schuiven. Zorg dus ook dat de dimensionals niet te ver uit elkaar zitten anders vallen de letters ertussen
  • Snijd Window Sheets in stukjes van 2 cm x 4 cm
  • Stans letters uit goud folie. Ik gebruikte de Little Letters & Numbers Thinlits dies van Stampin' Up! 
  • Plak de letters met glue dots op de doorzichtige sheets en schuif ze in je bordje
  • Maak een touwtje met plakband vast aan de achterkant en versier het bord naar smaak. Ik gebruikte het hartje uit de Sunshine Wishes dies en het bijtje uit de Shooting Star stempelset van Stampin' Up! Het bijtje kleurde ik nog in met de gouden Wink of Stella en plakte er wiebeloogjes op.


Alle gebruikte materialen zijn bij mij te bestellen, behalve het Coaster Board en de Little Letters & Numbers Thinlits dies. Deze zijn helaas uit de collectie.Nu ga ik snel een plekje zoeken om het bordje op te hangen, zodat ik het voorlopig niet meer kwijt raak.Leuk dat je (weer) langs kwam en tot een volgende keer!1 opmerking:

Colien zei

Superleuk, ik ga em es liften!
grtz.Colien

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...