Pagina's

maandag 4 juli 2016

Hieperdepiep hoera!
Aflopen vrijdag kwam het verlossende telefoontje en kon ook in Huize B alsnog de vlag uit.

 
Na een tekort van 0,1 punt voor zijn examens mocht zoonlief herkansen en slaagde alsnog met een ruime voldoende.Dat moest natuurlijk gevierd worden. Ik schreef weer een andere tekst op mijn schoolbord van 1 x 1 mtr.....En maakte met de Big Letters Framelits een vlaggenlijn, welke altijd lastig te fotograferen is.


Je ziet het misschien niet zo goed maar de zwarte vlaggetjes emboste ik met de Sparkle embossingfolder.Vorig jaar september al zag ik een gave pallet bij een container staan om meegenomen te worden met het vuil....


Na lang twijfelen besloot ik hem mee te nemen. Ik wist nog niet waarvoor, maar hij zou vast wel eens van pas komen. Bovendien paste hij op de centimeter nauwkeurig in mijn Fiatje 500, dus dat was vast een teken van boven dat hij echt mee moest...... Na de hele herfst en winter tegen dè lillik ding die mooie pallet onder het afdak aangekeken te hebben, besloot ik hem 2 weken terug dan toch maar naar de milieustraat te brengen. Maar toen ineens......***bling***{Wickie de Viking momentje}Had ik er een bestemming voor!
Een blikje schoolbordverf van de Action, een ouwe kwast en vele regenbuien verder had ik een bord.....Ik denk dat ie nog wel even mag blijven. (-:1 opmerking:

Sarah zei

Leuk Margriet.
Heerlijk je verhaal van het palet.
Heel herkenbaar! Proficiat voor je zoon!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...