Pagina's

zondag 20 november 2016

Nog meer zwart-wit
Van de week nam ik een momentje voor mezelf en ging met de 25 Days stempelset aan de slag. Een set die een paar jaar geleden in de herfst/winter catalogus stond en waarvan ik altijd spijt heb gehad dat ik hem toen niet heb gekocht. Ik zag hem een paar keer 2e hands op het Wereld Wijde Web langskomen, maar was telkens net te laat. Totdat ik er onlangs op attent werd gemaakt dat een collega hem te koop had staan. Yeah, eindelijk was het dan toch gelukt!!
  

Mijn project is nog niet helemaal af, maar ik ben er nu al SUper blij mee. De cijfers zijn allemaal gestempeld met Versamark Clear en geëmbossed met zilver embossing poeder. Zodra het af is laat ik het uiteraard helemaal zien. 
En dan nog even de labeltjes waar ik vorige week zondag mee bezig was.


 

Het tekstwolkje komt uit de stempelset Best Decision, hetgeen een speciale set voor demonstratrices is. Zie je het mooie stikrandje op het ovaaltje? Die heb ik met Stitched Framelits gestanst.
Ondertussen dat ik dit typ houdt Noppes de boel weer nauwlettend in de gaten. Ze past goed in het zwart/wit thema vind je niet?
Maar jeetje zeg, bén ik eigen baas, word ik nog de godganse dag op mijn vingers gekeken.... (-;Leuk dat je weer langs kwam en een fijne zondag nog!2 opmerkingen:

Sarah zei

Leuk bericht!! Lief gezelschap!

Colien zei

Hihi, die Noppes... Gelukkig kun jij er wel tegen om op je vingers gekeken te worden, dat blijkt wel gezien de productie!
grtz.Colien

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...