Pagina's

maandag 14 november 2016

When Pippi meets little Pip....
Altijd al heb ik een zwak gehad voor teckels en voor Takkie van Jip en Janneke in het bijzonder. Als ik de teckelvereniging mag geloven zijn de de eigenschappen van een teckel o.a. nieuwsgierig, levendig en eigenwijs. Of misschien is 'veel eigen initiatief' een betere verwoording. Niet zo vreemd dus dat ik ze leuk vind. Op de één of andere manier herken ik er wel iets van mezelf in. (-;
Niet dat ik het overweeg, maar mocht ik ooit een hondje willen aanschaffen dan zou het een teckeltje zijn. En dan noem ik hem Takkie. Mijn kinderen verafschuwen het idee! 'Neeeeej mam, dat meen je toch niet serieus hè?!' Hah, alleen daarom al....! (-;
Maar goed, waar gaat het heen met dit verhaal? Welnu, één van de beroemde Engelse demonstratrices Michelle Last heeft een teckeltje, Pippi genaamd, en ze laat regelmatig grappige foto's van het beestje op Facebook zien. Zoals deze bijvoorbeeld.
En ach, als ik dan zo'n foto zie, dan moet ik lachen en dan-moet-ik-weer-aan-Takkie-denken-en-aan-mijn-oude-Jip-&-Janneke-boekjes-die-ik-helemaal-heb-stuk-gelezen-en-dan-krijg-ik-een-beetje-last-van-jeugdsentiment-enz-enz. 
Ik heb Michelle Last inmiddels een paar keer ontmoet en gesproken en ik vind haar echt een ontzettende leuke, spontane, Engelse lady en bovendien een TOP teamleidster (#3 van de wereld). Dus toen ik hoorde dat ze bij OnStage in Amsterdam aanwezig zou zijn wilde ik een aardigheidje voor haar meenemen. Gewoon omdat ik haar bewonder. 
Ik vroeg Marlies of ze een tekkeltje voor me wilde haken....
En ik maakte er zelf een reismandje omheen.....

Uiteraard met voldoende bewegingsvrijheid voor het staartje.... (-;

Een klein kaartje erbij en het presentje was compleet. 
Ik had nog even moeite om Little Pip ter adoptie af te staan.....
Maar bij het zien van dit leuke filmpje ben ik daar helemaal overheen. (((-:
Bedank voor je bezoekje en tot de volgende keer. 

6 opmerkingen:

Helen zei

Helemaal geweldig toch xxxx

Ellen zei

Geweldig!

Mariken zei

Ooh Margriet, wat een enig verhaal en wat een schattig teckeltje!! Ze lijkt op mn Guusje, mn dwergteckeltje! Ik heb een hond gehad, 'n Welsh Terrier, heette Takkie. Geen teckel dus. Daarna ben ik verslingerd geraakt aan teckels, eerst Sam en nu Guusje. De loefde voor deze beestjes gaat nooit meer over!!

Miranda V zei

Dit is fantastisch! Het gebaar alleen al, maar het gehaakte beestje is te leuk en dan het doosje met het uitpiepende hoofdje en staartje! Té leuk! De opmaak van het doosje en het bijpassende zien er ook super uit. Top!

Sarah zei

Geweldig verhaal! Zo lief!!!!

Miranda Mols Stampin Utopia zei

Hij was echt te leuk in zijn reismandje.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...