Pagina's

maandag 16 januari 2017

Een dol-fijn cadeau
Begin december werd mijn dochter 21. Toch wel een bijzondere leeftijd, waar m.i. een bijzonder cadeautje bij hoort. Een cadeautje met betekenis, een mooi sieraad of een cadeautje dat je je hele leven lang herinnert.
En dan bedoel ik dus GEEN STIJLTANG dochterlief!
Maar wat dan? Behalve dan die stijltang wist ze niets, sieraden had ze al genoeg. Ik dacht en piekerde me suf en toen ineens wist ik iets.....
Al vele jaren roept ze dat ze heel graag eens met dolfijnen zou willen zwemmen. Toen ze klein was, was ze al gek op dolfijnen. Ze had er pennen en schriftjes en stickers van en ik weet niet wat nog meer. Ik geloof dat ze er zelfs nog eens een spreekbeurt over heeft gehouden. Het toeval wil dat ze komende zomer met haar vriend en familie naar Curaçao op vakantie gaat. Daar zou ze dan graag met dolfijnen willen gaan zwemmen, maar ja..... Vriend en familie zijn al eens naar Curaçao geweest en hebben allemaal al met dolfijnen gezwommen. De kans is dus groot dat ze alleen moet gaan en dát vond ze dan juist weer niet zo leuk. 'Zal ik het wel doen, zal ik het niet doen? Ik vind het juist zo leuk om deze ervaring met iemand te delen. Het kost zoveel geld. Zal ik het dan maar niet doen?' En inderdaad met dolfijnen zwemmen kost veel geld en dat is iets wat arme studenten niet hebben. Twijfel alom dus!
Welnu, lang verhaal kort. Ik dacht als wij het nu eens als cadeau aan haar geven. Dan 'moet' ze wel gaan en weet ik zeker dat ik iets geef wat ze haar hele leven zal onthouden. Zo gezegd zo gedaan! Ik naar de speelgoedwinkel om symbolisch een dolfijntje te kunnen geven. Ik had de keuze tussen een-luxe-Playmobil-jacht-met-bijpassende-poppetjes-reddingsvesten-zwemvliezen-snorkels-en-een- enkele-dolfijn óf een helium ballon. Mag jij raden wat ik koos! (-:


Zien jullie me al door het winkelcentrum lopen met die helium dolfijn in mijn hand? Grinnik. (-:
Nou ja, je voelt hem al aankomen, dit alles was voldoende aanleiding om een layout van te scrappen....Incl. een paar symbolische tickets....
En een begeleidend tekstje....
Missie geslaagd. Ze vond het echt een dol fijn cadeau!


8 opmerkingen:

Miranda Mols Stampin Utopia zei

Wat een dol-fijn kado! En prachtige layout.

Colien zei

Fantastisch!
grtz.Colien

Marlieke zei

Wat gaaf!!! Het cadeau natuurlijk, maar ok hoe je dat dan weer symbolisch aangeboden hebt én meteen verwerkt hebt op een layout! En wát voor een layout, echt mooi!!

Ineke zei

En dan denk ik aan één van je eerdere kaartjes " SUPER MOM"!

Ineke zei

En dan denk ik aan één van je eerdere kaartjes " SUPER MOM"!

Stampin'time by Janny zei

geweldig, wat een mooi cadeau gegeven en leuke layout heb je gemaakt zeg!

Judith zei

Geweldig cadeau!
Ook je layout, Margriet! Ik heb je LO's altijd al leuk gevonden (-:

Sarah zei

Super!! Leuk verhaal, tof kado, mooie Lo!
Ik heb hier ook zo' n dolfijnenfan.
En zo' n wens heeft ze dus ook...
Ze is nog maar pas 13 sinds eind december, misschien moeten ik al beginnen sparen... ☺

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...