Pagina's

donderdag 19 januari 2017

Sending LoveDe liefde voor de man gaat door de maag, zeggen ze, maar zeker ook over de post! (-;Ik maakte deze doosjes met het Envelope Punch Board, sneed een stukje cardstock van 13,5 x 13,5 cm en ponste en rilde de 4 zijdes op 6 en 7,5 cm. Super simpel, een kind kan de was doen!
De witte voorkantjes stanste ik met een Stitched Shapes Framelits Die van Stampin' Up! Deze dies zijn zo populair dat ze een hele tijd niet leverbaar waren, maar vanaf deze week weer te verkrijgen. Ze kosten € 36 voor 12 verschillende dies; 4 ronde, 4 vierkante en 4 ovale en ik kan ze voor je bestellen.


De stempeltjes die ik gebruikte komen uit de Sealed with Love set. De 'adresstreepjes' trok ik met een zwarte fineliner uit de losse pols.
En voordat jullie nu allemaal gaan vragen of ik 9 Valentijns heb....? Nee hoor, ik gaf de doosjes aan de gasten van een workshop. (-:

8 opmerkingen:

Miranda V zei

Oeh, super leuk!!

Berdien Weideveld zei

Gaaf idee!!!!

Jolanda Leenders zei

Wat zijn ze leuk!

Colien zei

Gaaf en klinkt simpel om te maken...
grtz. Colien

Unknown zei

Super leuk!

Eveline zei

Gaaf Margriet.

martina's kaartjes zei

helemaal superleuk zijn ze geworden ! leuk om te krijgen,leuk om te geven
grtjs,martina
x

alma.heijenk@gmail.com zei

Margriet, mag ik ze namaken? Ik vind ze zo leuk!!! maak wel een andere voorkant hoor....ik wil ze gebruiken als bedankje bij een workshop van een kennisje die een zussendag organiseert. ik wilde er een rittersport chocolaatje indoen.
groetjes, Alma

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...