Pagina's

maandag 23 januari 2017

Met liefde gemaaktVandaag weer een liefdevol kaartje, gemaakt met de Sealed with Love bundle. Ik kan maar geen genoeg krijgen van het ieniemienie envelopje.De opzet van de kaart heb ik al een paar keer vaker gebruikt. Een randje Designpapier links en een label op de kaart. Blijft leuk om te maken en toch heb je elke keer een totaal andere kaart. Waarom moeilijk doen als het ook makkelijk kan? (-;Voor deze kaart heb ik de Falling Petals Embossing Folder van pagina 51 van de voorjaarscatalogus gebruikt. Deze embossing folder valt helemaal niet op in de gids, maar hij is zooooo leuk. Kijk, hier zie je hem een stuk beter:Ik hoop dat ik jullie weer heb weten te inspireren. Leuk dat je langs kwam in ieder geval. Ik ga snel verder me de voorbereidingen van mijn teamdag a.s. zondag. Heb er zo'n zin in!
6 opmerkingen:

Marlieke zei

Dit is ook gewoon een geweldige opzet van de kaart. In korte tijd heb je een leuke kaart. Wat het hier zo leuk maakt, is het rode verticale streepje Dp op de kaart, wat weer terugkomt in horizontale vorm bij het envelopje. Helemaal leuk!

Je@net zei

Aaaah...vind 'm super cute deze kaart. Zo lief met dat mini envelopje.
Die embossingfolder was me inderdaad niet opgevallen, maar wat is tie leuk.
Ook de doosjes uit de vorige post zijn erg geslaagd!

Jantine zei

Ja hij is leuk!! De kaart en de embossingfolder!
Groetjes
Jantine

Colien zei

Heel gaaf! Die embossingfolder is geweldig leuk op de achtergrond.
grtz.Colien

Sarah zei

Heel tof! Love it!

Ellen zei

Gave kaart! En je hebt gelijk, waarom elke keer het wiel uitvinden. Zo'n basisindeling is hartstikke handig én leuk!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...