Pagina's

dinsdag 24 januari 2017

Een stoer doosje | Garen op de KlosHoi, daar zijn we weer. Wat zal ik vandaag eens vertellen/laten zien?Met de Window Shopping Bundle maakte ik in ieder geval dit stoere doosje. Het woord Birthday emboste ik met wit Embossing Poeder. Wil je iets écht wit hebben, dan is embossen de beste manier.
Ondertussen ben ik druk bezig met de voorbereidingen van mijn teamdag van a.s. zondag. En zoals we hier in Brabant zeggen komt er eindelijk 'Gârre op de klos'.

 


Ja, ik zie ook dat er een foutje in het watermerk staat. (-;Hoe gaat de organisatie van zo'n teamdag in zijn werk? Wel, ik verzamel maandenlang losse plannen in mijn hoofd, op Pinterest, notitieblaadjes, Instagram, Facebook, in de notities van mijn telefoon en ik weet niet waar nog allemaal meer..... Ik blader de catalogus zo'n 263 keer door en ben in winkels als Hema, Kwantum, Xenos etc. etc. altijd op zoek naar leuke hebbedingetjes en ideeën. Op een gegeven moment begint het allemaal vorm te krijgen en wordt het één geheel. Maar toch beslis ik pas een week of 3-4 voor de uiteindelijk datum wat ik ga doen, want 'hé, stel je voor zeg dat ik nog iets anders verzin of beters tegen kom'. Soms wel een beetje lastig voor mezelf, maar van de andere kant vind ik het echt SUPER leuk om zo'n dag te organiseren!! Dat is echt helemaal mijn ding.En zo lang ik tijd heb om onzinnige foto's als bovenstaande te maken en plaatsen, denk ik dat ik nog wel op schema lig. (-;{uche, uche}2 opmerkingen:

Colien zei

Gaaf cadeaudoosje, mooi met die grote tekst erop! En dat organiseren is jou wel toevertrouwd, wordt vast weer een feestje komend weekend! Wij (Mariken, Ellen en ik) moeten zaterdag ook werken: open dag op school... Denk dat jou werk op zo'n dag dan stiekem wat leuker is ;-)
grtz.Colien

alma.heijenk@gmail.com zei

hahaha wat een georganiseer is dat toch zo'n team dag. en ja al die ideeën in je hoofd moeten vorm gegeven worden....het kan altijd mooier en leuker... veel succes en een fijne teamdag.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...