Pagina's

maandag 16 januari 2017

Even bijkletsen + herinnering cracker wedstrijdHallooootjes,
Daarrrr zijn we weerrrrr, dat was weer even geleden. Een drukke week achter de rug, maar vanaf nu pakken we de boel weer op. Ik laat gewoon een stel creaties tegelijk zien, dan loop ik weer gelijk met mijn creatieve Facebookpagina.Laten we beginnen een boel ieniemienie kleine bedankkaartjes gemaakt met de Sealed with Love bundle.
Om je een idee te geven hoe ieniemienie en schattig het envelopje uit de Love Notes Framelits set hier een close-up.
De Stitched Shapes Framelits Dies waarmee ik de kaartjes heb gestanst zijn overigens vanaf vandaag weer te bestellen. Ze waren een hele tijd niet leverbaar. (Donderdag doe ik weer een verzamelbestelling de deur uit.)
Een tijdje terug liet ik jullie dit doosje zien dat ik gemaakt had met de Window Box Thinlits Dies. Maar deze dies zijn niet alleen geschikt om doosjes mee te maken, je kunt ze ook heel leuk voor kaarten gebruiken.
En wat dacht je van die Dragonfly Thinlits Dies, wat zijn ze mooi hè?
Dan nog een een cool kaartje passend bij het koele weer. (-;Het ijsje is gestempeld en gestanst met de Cool Treats Bundle. Dat was meteen mijn favoriete set uit de nieuwe voorjaarscatalogus en toch heb ik er nog maar 2 kaartjes mee gemaakt. Raar hè? Ik denk dat het eerst een beetje lente moet worden, voordat ik in de ijsjes-stemming geraak.....
Tot slot; vergeten jullie niet om aan mijn cracker-wedstrijd deel te nemen?! Ik legde hier in een filmpje uit hoe ook jij zo'n cracker kunt maken.
Je hebt t/m 22-1-2017 de tijd om mee te doen en je kunt een Stampin' Up! cadeaubon t.w.v. € 15 winnen. Nummer 2 en 3 krijgen van mij een Stampin' Up! aardigheidje thuis gestuurd. Lees hier de exacte voorwaarden.


 

Doen hoor, ze zijn hartstikke simpel en leuk om te maken. Het enigste dat je nodig hebt is een Envelope Punch Board
3 opmerkingen:

Je@net zei

Ziet er allemaal weer super leuk uit, margriet!

Ruth zei

Super leuk!!
Wunderschön!!
Wonderful!!
Liebe Grüße Ruth

Ellen zei

Gaaf. Gaaf. Gaaf. Zoals eigenlijk altijd alles wat jij maakt ;-) Een Envelop Punch Board heb ik, maar tijd...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...