Pagina's

dinsdag 17 januari 2017

MannenkaartAllereerst dank je wel voor de leuke reacties op mijn blogbericht van gisteren!Vandaag moeten jullie het doen met een kaartje dat ik heb nagemaakt uit de voorjaarscatalogus.


Gewoon een kaartje namaken is ook wel eens fijn om te doen en daar is niks mis mee. Maar maak je een kaartje na en zet je dat online, dan vind ik het het wel altijd netjes om even te vermelden door wie je werd geïnspireerd. Ere wie ere toekomt! In dit geval weet ik helaas niet wie de maker van het kaartje is.Ik gebruikte voor deze mannenkaart de Urban District stempelset, het bijpassende Urban Underground Specialty Designer Series Papier en de Urban Underground Embellishments. Het is echt een supermooie, stoere lijn.Leuk dat je (weer) langs kwam en tot de volgende keer. 

5 opmerkingen:

Colien zei

Stoer, helemaal top!
grtz.Colien

Je@net zei

Leuke stoere kaart, Margriet!

Marlieke zei

Het is zo heerlijk om af en toe gewoon iets na te maken! Zeker als je eigenlijk geen tijd of juist geen inspiratie hebt maar toch even 'moet' knutselen. Je hebt een prachtige kaart uitgezocht om (na) te maken. Kun je vast weer iemand blij mee maken!

Sarah zei

Leuk!

Jantine zei

Hartstikke leuke kaart. Soms is het fijn om iets na te maken, gewoon omdat iemand anders het al mooi bedacht heeft.
Je Dol-Fijne lay-out en cadeau zijn trouwens ook erg leuk!
Groetjes,
Jantine

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...