Pagina's

maandag 20 februari 2017

Druk weekjeHey hallo, leuk dat je (weer) langskomt.Ik heb een onverwacht drukke week achter de rug. Ben blij dat ik gisteren een beetje bij kon tanken door voor mezelf te scrappen. Lekker mijn hoofd weer leeg kunnen maken. De mini-layouts volgen later.Vrijdag en zaterdag had ik twee K3,- middagen. Hier kun je precies lezen wat dat inhoudt. Dit keer maakten we een coole kaart met de Cool Treats bundle. Ik werd voor deze kaarten geinspireerd door Kimberly van der Diepen. Zij maakte vorig jaar met een SAB set al een soortgelijke kaart. Mijn  gasten konden kiezen uit de smaak aardbeien/chocolade.....


Of Mint Macaron/Chocolade.....
Geheel onverwacht kwamen Kristel, Karen en Kathleen van K3 ook nog langs om een liedje te zingen en een kaartje te maken! Oh, wat was dat een leuke verrassing en wat heb ik gelachen!!
 Kristel wilde niet op de foto, dus heb ik haar plaats maar even ingenomen. Hoe moet ik nu ooit nog serieus genomen worden als zakenvrouw? 
Voor de 2e achtereenvolgende week deed ik weer een speed-journaling in mijn agenda.


Niet te veel nadenken, maar gewoon doen. #nietperfectisookgoed
Vandaag is er eindelijk weer eens een nieuwsbrief uitgegaan. Wil je hem ook graag ontvangen, stuur me dan een mailtje. Morgen ben ik weer terug met nieuws over nieuwe gratis Sale-A-Bration producten. Kom je dan weer even langs?6 opmerkingen:

Je@net zei

Wat een leuke 'coole' kaarten, Margriet. En die K3 zelfie....echt helemaal te gek!

Ellen zei

Was vast moeilijk kiezen, twee lekkere smaken ;-) En twee hele toffe kaartjes! K3 op bezoek... geweldig!

Joke de Wit zei

Wat en leuke kleuren Margreet krijg gelijk zin in een ijsje.Gr.Joke

Nancy Soetaert zei

zaaaaaaaaaaalige ijsjeskaarten!

martina's kaartjes zei

wat een leuke reeks creaties ! top hoor, lekker zomer al, ik denk dat we toch wel nog even zullen moeten wachten...
grtjs,martina
x

Colien zei

Yummie! En leuk dat K3 ff langskwam, heel toepasselijk! Was de uitslag LF goed??
grtz.Colien

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...