Pagina's

dinsdag 28 februari 2017

Sunshine Wishes | Bee Creative #7De carnaval zit er weer op, voor mij althans, en het was weer ouderwets gezellig! Maar aan alle leuke dingen komt een einde en er is weer werk aan de winkel. Eens kijken tussen de 11.077 foto's (echt waar) op mijn telefoon wat ik nog aan ongepubliceerde creaties heb staan.....
Nou deze bijvoorbeeld!
Een layoutje in mijn planner van mijn zoon die vorige maand 18 werd. Ik gebruikte hiervoor zomaar wat restjes papier. De tekst Congrats is gestanst met één van de Sunshine Wishes Thinlits Dies. Die dies zijn leuk joh!
Stampin' Up! Sunshine Wishes Thinlits Dies € 33
Vooral het hartje heb ik ook al zoooo vaak gebruikt.
Zoals gezegd, het werk gaat weer door. A.s. donderdag plaats ik een verzamelbestelling bij Stampin' Up! Wil je mee bestellen, laat het op tijd weten. En ook in de maand maart geldt nog steeds; voor elke € 60 die je bestelt een gratis Sale-A-Bration geschenk.
2 opmerkingen:

Marlieke zei

Waaaaaatttt? Ruim 11.000 foto's?! Poehee! Ik vind mijn ruim 800 foto's al veel..... haha.
Leuk zo'n layoutje in je planner. En weer helemaal in jouw stijl Zwart en wit en cas. Zo mooi! Wist je dat ik op dit moment aan een 12" x 12" layout bezig ben met o.a. datzelfde zwart-witte papier? Dan ook nog roze erbij. Lukt alleen voor geen meter, haha. We hebben toch maar geluk dat we kunnen kiezen uit zoveel schitterende materialen om te gebruiken he ?!

Ellen zei

Superleuk lay-outje!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...