Pagina's

vrijdag 3 februari 2017

Teamdag deel II | waterflesjes | bloemenWat had ik nog meer gemaakt?Ik denk dat het traditie gaat worden; de flesjes water gepimpt. Stad en land afgezocht voor flesjes plat water met een zwarte of witte dop, maar die kon ik natuurlijk niet vinden. (Kom ze volgende week vast ergens tegen als ik ze niet meer nodig heb.) Tja, en een flesje met een blauwe dop paste natuurlijk niet bij de teamdag kleuren zwart/wit/goud/zilver. Ja, deze demo kan zich maar ergens druk om maken.... (-;Maar goed, als er geen zwarte of witte flesjes te vinden zijn, dan zorgt Margriet daar zelf wel voor. Want voor dingen die er niet zijn of kunnen, daar ben ik echt allergisch voor. Als ik iets wil, dan wil ik het en dan zal het er komen ook. Is het niet linksom is, dan wel rechtsom....Dus ging ik op zoek naar een stofje of papiertje dat ik om die blauwe doppen kon doen. Graag iets wat ik thuis had liggen. Had was immers al vrijdagavond laat en de teamdag was op zondag..... En ineens wist ik het *** (Wicky de Viking momentje) ***. Taartrondjes!! Die had ik nog een hele stapel liggen. Zo gezegd zo gedaan.
Natuurlijk moest ook het etiket in stijl.
Deze embosste (of moet ik zeggen debosste?) ik met één van de Celebrations Duo Embossing Folders en stempelde ik o.a. met de cirkels uit de Happy Celebrations, één van mijn favoriete stempelsets uit de voorjaarscatalogus.De kleine Smiley komt uit de Sale-A-Bration set Hello van vorig jaar. Het eindresultaat was erg leuk, al zeg ik het zelf. Ik was dik tevreden.En dan moesten er natuurlijk ook nog bloemen op tafel. Ik hou van bloemen. Om het geheel toch wat kleur te geven koos ik voor gemengde tulpen en blauwe druifjes. De bloemen gingen in een blik dat ik pimpte met een taartrondje, lintje en label uit de Badges & Banners set.


De blauwe druifjes plantte ik in een mini eierdoosje en stempelde de tekst Hoping Your Day Is Perfect uit de Suite Sentiments in het dekseltje. 
En op deze manier kreeg de ietwat kale ruimte toch wat meer sfeer.
Genoeg voor vandaag, wordt vervolgd......Leuk dat je langs kwam en tot de volgende keer. Fijn weekend!5 opmerkingen:

Annemarie en Merit zei

Hoi margriet,

Jeetje meid wat een werk, je bent er een kei in om alles op elkaar af te stemmen,
ziet er echt fantatsische uit allemaal.
De eierdoosjes van je vorige blogpost, zagen er SUper leuk uit.

fijn weekend veel liefs Annemarie


Je@net zei

Wow...wat ontzettend veel werk zal je hieraan gehad hebben. Super leuke projectjes in beide berichten. Dat moet wel een geslaagde dag geweest zijn!

Sarah zei

Wauw Margriet. Je bent ongelooflijk!
Super leuk!

martina's kaartjes zei

ziet er weer geweldig uit ! top hoor !
grtjs,martina
x

Colien zei

Jeetje, wat een perfectie... errug tof!!
grtz.Colien

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...