Pagina's

dinsdag 7 februari 2017

Inzendingen en uitslag cracker wedstrijd
Eindelijk is het dan zover en kan ik de inzendingen van de cracker wedstrijd laten zien en de uitslag bekend maken.Allereerst wil ik iedereen bedanken die heeft mee gedaan. Superleuk om zoveel verschillende crackers te zien! Ik hoop dat het ook anderen weer op ideeën brengt en het Envope Punch Board weer eens uit de kast wordt gehaald. Mijn video-uitleg van de cracker vind je hier.We beginnen met de inzendingen -en dat zijn er een boel- op alfabetische volgorde. Annemarie

Brenda Smit

Colien

Denise

Inge van den Broek
Inge van den Broek


Inge van den Broek

Inge van den Broek

Inge van den Broek

Inge van den Broek

Inge van den Broek

Inge van den Broek

Inge van den Broek

Inge van den BroekInge van den Broek

Inge van den Broek

Inge van den Broek

Martine Bourgois

Martine Bourgois

Martine Bourgois

Suzanne Borghouts-Campbell

Syl(via)


Het zijn allemaal superleuke inzendingen dus ik vond het heel erg moeilijk om een winnaar te kiezen.Inge van den Broek was wel heel erg enthousiast met het maken van de crackers. Bij enkele van haar  foto's krijg ik elke keer opnieuw de kriebels als ik ze zie. Brrrrrrrrrrrrrr (sorry Inge), maar vind ze wel erg origineel; haar tamme ratjes die een cracker met snoepjes krijgen. Erg leuk verzonnen. Mede door deze inzending en al haar andere crackers heb ik besloten dat zij de 1e prijs krijgt. Inge van den Broek van harte gefeliciteerd! Jij mag van mijn voor € 15 aan Stampin' Up! spullen uitkiezen. 
De 2e en 3e prijs (een Stampin' Up! aardigheidje van mij naar jou thuis gestuurd) gaan naar Annemarie en Syl(via)Dames stuur jullie gegevens s.v.p. in een mailtje richting Veldhoven en de prijsjes komen z.s.m. naar jullie toe.Leuk dat je langs kwam en tot een volgende keer.3 opmerkingen:

Syl(via) zei

Hoi Margriet, wat leuk om mijn naam onderaan het bericht te zien staan!
Ik heb de cracker met veel plezier gemaakt en het zal zeker niet de laatste zijn.
Gr. Syl(via)

Colien zei

Proficiat, dames! En Margriet: bedankt voor de uitdaging en de inspiratie! De candy crackers vielen goed in de smaak bij mijn leerlingen!
grtz.Colien

Inge van den Broek zei

Ahh wat leuk :D Ja je idee was erg goed bevallen, telkens als ik er eentje maakte had ik weer nieuwe ideeën en die moest ik natuurlijk ook uitvoeren... OCD much? :P
De ratjes vonden de snoepjes crackers erg leuk en interessant, de crackers hebben het dan ook niet lang overleefd in de kooi ;) Het zijn echt de liefste snuffelige beestjes die je je maar kunt voorstellen! Het is misschien even wennen maar dan zijn ze ook echt geweldig :-)
Ik zal je even e-mailen ^_^

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...