Pagina's

maandag 6 februari 2017

Teamdag deel III | naamkaartjes | cadeau-tasjes | WorkshopHey, hallo!Voor de teamdag had ik natuurlijk ook naamkaartjes gemaakt. Ook dat is inmiddels een traditie geworden. Heel veel dames kennen elkaar inmiddels wel, maar er zijn toch ook altijd weer nieuwe bij en ik vind het fijn als iedereen elkaar bij naam kan aanspreken. Het gaat tenslotte ook een beetje om de teambuilding.


De stempelset die ik hier gebruikte is de Best Decision Ever. Dit is een set die niet in het boek staat en min of meer voor demonstratrices bedoeld is. De namen van de dames printte ik uit en haalde ze vervolgens met goudfolie door de Minc. Helaas kreeg ik de kaartjes niet helder op de foto. Dan had ik voor iedereen nog een cadeautasje met daarin de goud gestreepte Card Tin uit de Sale-A-Bration folder.


De tasjes kreeg ik van een kennis die in een lingeriezaak werkt. Ik veranderde ze in I Love SU tasjes met de Letters for You en het hartje uit de de Sunshine Wishes Dies. Wie niet rijk is moet slim en creatief zijn hè. (-;
Met het kaartenblik gingen we in de middag een workshop doen. We pimpten het blik aan de buitenzijde en maakten 9 mooie kaartverdelers voor erin. 


Wat we precies hebben gemaakt dat wil ik nog niet helemaal laten zien, want ik ga deze workshop nog een keer op zaterdag 18 maart 2017 van 13.00 tot 16.00 uur bij mij thuis in Veldhoven geven. De kosten zijn € 23,50 en dat is incl. het mooie blik, al het materiaal en koffie, thee en lekkers. Stijl á la Margriet. Ik heb plek voor maximaal 8 personen en enige stempelervaring is gewenst. Heb je interesse geef je dan snel op want vol = vol! De workshop is niet bedoeld voor collega demonstratrices.

 
Bewaren

2 opmerkingen:

Ellen zei

Wat ziet alles bij jou er toch altijd tot in de puntjes verzorgd uit! Hou ik van :-)

Colien zei

Geweldig hoe je alles op elkaar afstemt en goed voor je team zorgt!
grtz.Colien

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...