Pagina's

woensdag 8 februari 2017

Hartjes regen
Vandaag regent het hartjes op mijn blog. Het is tenslotte Valentijnsdag volgende week!
 
De beautiful lady van bovenstaande kaart komt uit de set Beautiful You. Eerst stempelde ik de dame met Archival Basic Black op Thick Whisper White papier. Je kunt ze daarna heel mooi inkleuren, maar omdat dat niet zo mijn ding is (en ik veul beter kan knippen dan kleuren) stempelde ik haar jurk en de paraplu nogmaals op het kleine hartjes designpapier van de Sending Love DSP Stack en knipte deze uit. En omdat ik toch aan het knippen was knipte ik een héél klein hartje van het rijtje uit de Sealed with Love stempelset waarmee ik vervolgens de 'hartjes regen' stempelde. De tekst komt ook uit deze set.Vond het een erg leuke manier om de kaart te maken. Paper Piecing heeft deze techniek en ik ga eens kijken of ik er nog meer mee kan doen.Morgen (donderdag 9-2) om 11.00 uur ga ik weer bestellen. Wil je nog iets mee bestellen laat het dan weten. Ik verzorg je bestelling altijd met liefde en plezier.
7 opmerkingen:

Je@net zei

Wat een super gaaf Valentijnkaartje, Margriet!

Ankie vd Polder zei

Hij is echt super gaaf! Groetejs, Ankie

Joke de Wit zei

Prachtig kaartje Margriet.Gr.Joke

Sarah zei

Deze is geweldig!! Zo mooi! Love it!!

Ellen zei

Gaaf gedaan! Mooi geknipt ;-)

Colien zei

Heel gaaf en paperpiecen vind ik ook heel handig!
grtz.Colien

Jantine zei

Heel erg leuk Margriet!
Groetjes
Jantine

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...