Pagina's

donderdag 2 maart 2017

Ik zag veel hazen, ver voor Pasen....
De confetti is nog maar amper uit mijn haren en dan moet ik al weer aan Pasen gaan denken. Ik hoop dat dat betekent dat ook de lente in aantocht is.
Ik maakte een boel labeltjes om bij de bestellingen te doen. Is het kleine pompom staartje niet mega-schattig?
Als je een bestelling bij me doet dan voeg ik altijd een klein bedankje toe. De ene keer is het een lintje, een setje papier, een klein stempeltje, wat embellishments, etc. etc. Het is altijd anders en ook een beetje afhankelijk van de hoogte van je bestelling(en).
De ene keer is het wat meer, dan andere keer wat minder, maar altijd met liefde uitgezocht. Het is een extra-tje en er kunnen dan ook geen rechten aan worden ontleend. (-;
Heb jij nog plannen om een Stampin' Up! bestelling te plaatsen, dan zou ik het zeker nog in de maand maart doen. Alleen in maart mag je in immers nog een gratis Sale-A-Bration item uitkiezen bij elke € 60 aan bestellingen. Het zou zonde zijn om dat te laten schieten als je tóch binnenkort wilt bestellen.
Enne.....als je de komende we(e)k(en) bij mij bestelt dan zit er misschien ook wel zo´n leuke Paasverrassing bij jouw bestelling. Maar ik beloof niks hoor, want op = op.
3 opmerkingen:

Sara Sherlock | Much Love, Sara zei

These are so cute and sweet!

Ellen zei

Geweldig al die hazentagjes! Die staartjes, die doen 't 'm.

Colien zei

Funny bunny's! Mooie tagjes heb je gemaakt!
grtz.Colien

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...