Pagina's

vrijdag 10 maart 2017

Leuke driehoek doosjes met video-uitlegHoi, daar zijn we weer. Leuk dat je komt lezen en kijken.Vorig jaar volgde ik een workshop bij mijn Duitse collega Tanja Kolar waar ik onderstaande doosjes maakte.Afgelopen maandag liet ik LIVE op Facebook zien hoe ook jij deze leuke doosjes kunt maken. Het is echter super eenvoudig. Voor degene die geen Facebook hebben onderstaand het filmpje.Ik hoop dat ik je heb weten te inspireren om ook aan de slag te gaan. Laat je het dan weten? Ik vind het kei leuk om je creatie te bewonderen.3 opmerkingen:

Ruth zei

Margriet, die sind soooo schön!
Ich liebe das Design!
Herzliche Grüße Ruth

Ankie vd Polder zei

WWat een superleuk doosje. Bedankt voor het duidelijke filmpje. Ik ga het doosje ook zeker een keer maken. Groetjes, Ankie

Ellen zei

Toffe doosjes, prachtig van kleur.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...