Pagina's

zaterdag 25 maart 2017

Zomaar een kaartje
Het was een hectische week, waardoor er weinig creatiefs uit mijn handen kwam. Ook ben ik helaas nog steeds met m'n gezondheid aan het tobben en mis ik gewoonweg de energie om nog extreem productief te zijn. Ik hoop wel dat dat nog terug komt, want ik kan me er (nog) niet goed bij neerleggen.
Vandaag een simpel kaartje. Ik gebruikte hiervoor o.a. de Stylish Stems Framelits, Stitched Framelits en het gratis Sale-A-Bration Glimmer Paper. De tekst Happy Birthday komt uit de SAB-set Designer Tee. Ik vind het zo'n leuk lettertype.De laatste dagen van Sale-A-Bration zijn nu echt ingegaan. Dinsdag 28 en vrijdag 31 maart bestel ik voor de allerlaatste SAB-keer. Van de ene kant voelt het een beetje weemoedig, van de andere kant heeft het ook lang genoeg geduurd en ben ik blij dat we weer met frisse moed aan een nieuw hoofdstuk beginnen.Over 1,5 week ben ik 3 dagen naar Amsterdag voor OnStage. Degene die naar OnStage gaan krijgen dan al een exemplaar van de nieuwe catalogus. Ben zo benieuwd wat voor moois daar weer in zal staan! Voor alle anderen (demo's en klanten) is de nieuwe catalogus pas vanaf 2 mei te bestellen en zal ingaan op 1 juni. Even geduld dus nog.Bedankt voor je bezoekje en fijn weekend. Geniet van het mooie weer!
7 opmerkingen:

Marlieke zei

Een hectische week en gedoe met de gezondheid....dat is geen goede mix!
Ik hoop met je mee dat de energie weer terugkomt, sterkte!
Je kaart met het glimmerpaper is wel erg leuk geworden!
Veel plezier alvast bij OnStage. We zullen elkaar daar niet zien.
Groetjes Marlieke

Je@net zei

Erg leuke kaart, Margriet.
Sterkte met je gezondheid en fijne dagen gewenst bij OnStage!

alma.heijenk@gmail.com zei

het is een mooie kaart geworden met dat glimmer papier, ik wens je alvast veel plezier op on-stage. fijn weekend.

Ellen zei

O jee, een gezondheid die niet doet wat jij graag wil, das echt niet fijn. Gelukkig toch de puf gevonden om dit mooie kaartje te maken. Goed vooruitzicht zeg, naar Amsterdam voor On Stage. Alvast veel plezier!

Jantine zei

Je hebt een prachtige kaart gemaakt! Maar wat vervelend dat je nog met je gezondheid worstelt. Heel veel sterkte!
Groetjes
Jantine

Colien zei

Balen dat je gezondheid niet meezit, hopelijk knap je snel op en heb je weer meer energie! Je laat ons wel een gaaf kaartje zien! Alvast veel plezier gewenst bij Amsterdam On Stage!
grtz.Colien

Miranda Mols Stampin Utopia zei

Hopelijk vind je snel weer een potje energie, want dit is potjandorie niks. Ik wist wel dat je iets sjieks kon bedenken met dat glimmer papier!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...