Pagina's

zondag 5 maart 2017

Merci dat jij er bent | vraag & antwoord
In het kader van 'Merci dat jij er bent' maakte ik kleine welkomsgeschenkjes voor mijn workshop gasten. Dat is meteen gezellig binnenkomen toch?  Het Inside The Lines kleurpapier dat ik gebruikte kun je alleen deze maand nog kiezen (zolang de voorraad strekt) als gratis Sale-A-Bration geschenk bij een bestelling van € 60. Ik werd voor deze bedankjes geïnspireerd door mijn Duitse collega-bij Stempel-Biene. Klik hier voor haar versie.Graag wil ik iedereen bedanken voor de leuke reacties op mijn 'scharen-verslaving'. Onderstaand nog nog even een vraag & antwoord sessie:

V.  Zijn de scharen met een lintje voor workshops?
A. Deze gebruik ik inderdaad voor workshops, net als alle andere Stampin' Up! scharen. Alleen zijn bij sommigen in de loop der tijd de lintjes verdwenen. Gaat op het to-do lijstje.

V. Knipt die schaar ook?
A. Zeker weten! Met name Bonsai-boompjes (die ik niet heb).

V. Gebruik je ze allemaal of heb je een favoriet?
A. Voor papier gebruik ik alleen nog maar de Stampin' Up! scharen. De grote zwarte stofschaar gebruik ik om lintjes te knippen. Deze bewaak ik zorgvuldiger als de koning haar kroonjuwelen om te voorkomen dat man e/o kinderen er mee aan de haal gaan. (Doen ze het toch dan staat daar een straf op van 6 weken op water en brood). De grote witte stofschaar is niet meer zo scherp en gebruik ik voor jute touw enz. mee te knippen. Dubbelzijdige tape knip ik met het roze Fiskar schaartje, omdat hier de lijm niet aan blijft plakken. De Fringe schaar zou ik vaker moeten gebruiken. De IKEA scharen liggen in de keukenla voor huis, tuin en keukengebruik. De nieuwe Bonsai-schaar is alleen om naar te kijken. En tja.... die kleine 3D schaartjes kan ik eigenlijk niet zo goed weggooien. Die gebruik ik toch niet meer. Iemand interesse? Gratis afhalen.


 
Woensdag bestel ik weer. Wil je mee bestellen geef even een belletje of stuur een mailtjeLeuk dat je weer langskwam. Fijne zondag nog! 4 opmerkingen:

Ein Dekoherzal in den Bergen zei

mei de schaun LIAB aus,,,,,

hob no an feinen ABEND
bis bald de BIRGIT

Ellen zei

Ziet er geweldig uit, jouw binnenkomertje voor de workshops! En lekker ook ;-)

Maria V zei

Wat een originele binnenkomer. Zet direct de toon voor creativiteit EN gezelligheid.

Durvina zei

Wat zijn ze leuk, ik maak ook altijd wat als warm welkom voor de deelnemers, zal deze eens onthouden ;)

groetjes, Durvina

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...