Pagina's

dinsdag 14 maart 2017

Keuzes, keuzes, keuzes..... | Bee Creatieve #8
Al een tijdje wil ik heel graag wat anders.....Iets anders dan kaarten maken.Wel met Stampin' Up!, maar gewoon wat anders. Dus kocht ik in augustus van vorig jaar een planner (zonder inhoud) en een ouderwetse typemachine. Ik maakte er al wat dingen in zoals deze Bee Creative #1 en Bee Creative #2, #3, #4, #5, #6, #7. En nog wat meer, maar daarover twijfel ik nog steeds of ik het zal laten zien, omdat het nogal privé is zeg maar....
De planner raakte een beetje in de vergetelheid. Ik wilde iets anders, maar wist niet precies wat. Op Instagram zag ik de mooiste (Travel) Journaling boekjes voorbij komen, Midori's genaamd. Zoiets wilde ik ook! Het nadeel alleen is dat deze Midori's vaste boekjes/blaadjes hebben en dat je dus min of meer in een goede tijdsvolgorde moet werken. En daar ben ik slecht in. Zeg maar gerust héél slecht in. Ik wil maken waar ik op dat moment zin in heb en me niet aan een bepaalde tijdsvolgorde moeten houden. Of het nu Pasen of Kerstmis is.Dus probeerde ik een schoolagenda van de Hema met losse blaadjes. Ik heb een paar weken een dagboek in bijgehouden, maar dat was het ook niet..... De dunne pagina's drukte door en de vakjes voor het weekend waren te klein. Begrijpelijk, het is dan ook een schoolagenda, maar toevallig doe ik juist in het weekend de leukste dingen.Welnu, wat dan? Ik kocht een 2e handse (onbeschreven) grote Happy Planner om te proberen of dát dan iets voor me was. Helaas pindakaas..... Al die vakjes en notes en don't forgets...... Ik raakte het overzicht kwijt en werd er bij het bij het doorbladeren alleen al gestresst van.Conclusie: ik ga het bij mijn eerste aankoop houden. Gisterenavond maakte ik er weer een pagina in. Clean & Simple. Heel toepasselijk van de dag dat ik deze planner kocht.Ik heb de knoop doorgehakt en ga er niet langer over twijfelen. Ik beloof dat er nog vele pagina's zullen volgen! Ik zal ze allemaal aankondigen met Bee Creatieve # en ik hoop dat ik aan het einde van het jaar een mooie jaaroverzichtje heb.

5 opmerkingen:

Ellen zei

Moest al lachen om de titel, keuzes maken is zo niet mijn ding. Ben blij dat jij er ook last van hebt. Maar volgens mij heb je nu wel de goede keuze gemaakt ;-) Dit smaakt naar meer!

Jantine zei

Goed dat je de knoop hebt doorgehakt :-) keuzestress is niet fijn...maar dit is een goede beslissing!
Groetjes
Jantine

Nancy Soetaert zei

lijkt me een mooie keuze!
succes ermee! Ik ben benieuwd!

Marlieke zei

Hoi Margriet,
Lastig soms he, al die keuzes. Je hebt een aardige zoektocht achter de rug als ik het zo lees. Heel goed dat je dat gedaan hebt; dan weet je zeker dat je van alles uitgeprobeerd hebt en je weet nu uit eigen ervaring wat het beste bij je past. Ik snap je overigens heel goed hoor; iets anders willen dan kaartjes maken met SU...een van de redenen waarom ik aan het proberen ben me weer meer op het maken van layouts te richten. DAT is immers hetgeen wat ik het liefste doe. Ook ik werk in mijn planner. Een Happy Planner wel te verstaan, haha, en daar ben ik heel blij mee. Maar ik gebruik hem niet zoals ie bedoeld is. Ik heb er ook mijn eigen draai aan gegeven. Met behulp van page protectors en ruitjespapier voeg ik er van alles tussen. Dat werkt voor mij wel. Hopelijk vind je nu ook echt je weg in je eerst gekochte planner. En ik vind het heel leuk als je regelmatig wat laat zien, maar ook alle begrip dat het soms te persoonlijk is en dat je het niet laat zien. Niet twijfelen; als het niet goed voelt om het te plaatsen, gewoon niet doen. Je geeft ons inspiratie genoeg met al je andere leuke en verfrissende ideeën. Fijne, zonnige dag verder!
Groetjes Marlieke

Marlieke zei

Oh suf zeg....vergeet ik nog te zeggen dat je CAS pagina die je gemaakt hebt heel erg leuk vind! Gezellige foto!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...