Pagina's

vrijdag 3 maart 2017

Kat in de zakVorige week mocht ik met mijn vriendin Marie-Claire mee naar een workshop Paperbag handletteren bij CreatiefmetaArts. Superleuk om te doen. Het was even nadenken wat ik met zo'n grote papieren zak wilde en de conclusie was er cadeaupapier in opbergen.Onze Noppes vindt de zak echter ook zéér interessant en elke keer als ze de kans krijgt probeert ze hem om te duwen en er vervolgens heerlijk in te rommelen en te speuren.En toen er nog niks inzat zag ze haar kans meteen schoon om er een slaapplekje van te maken. Tis niet de mooiste foto, maar ik wilde hem toch even laten zien.
Dit is nu letterlijk een kat in de zak vinden...
6 opmerkingen:

Nancy Soetaert zei

Leuk!
gek hoe poezen zich zo snsl thuisvoelen op de onmogelijkste plekjes he

Annemarie en Merit zei

geweldig wat een heerlijk beest!!
gaaf hoe je die "papier hier" zak hebt gemaakt.

fijn weekend liefs Annemarie

Ellen zei

Geweldige zak en idem kat :-)

Nancy Soetaert zei

hier ben ik nog eens, ivm kerstkaartjes, ik had er vorig jaar zo'n 70 nodig, dus best tijdig beginnen... zeker als je weet dat ik niet graag allemaal dezelfde maak...
groetjes

Colien zei

Heel leuk geletterd, gaaf! En tja... katten... fantastisch! Ik heb ergens nog een foto van onze kat dat ie in m'n motorhelm ligt te slagen, gewoon via het vizier erin gekropen, gek beest!
grtz.Colien

Miranda V zei

Haha, katten ook altijd met hun fratsen! Het is wel een hele gave zak, ik snap wel dat Noppes hem aantrekkelijk vindt. ;-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...