Pagina's

dinsdag 4 juli 2017

Alles wat je altijd al wilde weten over....De Stampin' Up! Incentive Trip.Soms vragen mensen wel eens voorzichtig aan me hoe je zo'n reis kunt verdienen? Wat je daar dan voor moet doen? Of ze zeggen 'wat leuk dat je die reis hebt gewonnen'. Alsof je hem met de Postcode Loterij kunt winnen. Nou forget it, er is niks gewonnen aan. Je moet hem echt ver-die-nen!Hoe dan? Dat ga ik je hieronder vertellen. Er is niks geheims aan.1. Hoe kun je een Incentrive Trip verdienen bij Stampin' Up!?
Door 160.000 punten in 1 Stampin' Up! jaar (van 1-10 t/m 30-9) bij elkaar te sparen. Dat zijn er een heleboel, dat kan ik je vertellen.
2. Hoe kom je dan aan die punten?
Voor elke euro (excl BTW) die je verkoopt krijg je 1 punt. Heb je voor meer dan € 10.000 verkocht, dan krijg je voor elke euro 5 punten. Daarnaast krijg je punten als jezelf of een teamlid naar een hoger level promoveert. Het is dus zaak je team goed te begeleiden. Ook kan je soms punten verdienen met een bepaalde actie, nieuwe demonstratrices werven bijvoorbeeld.


3. En als je dan die 160.000 punten hebt gehaald moet je dan mee?
Nee hoor, je kunt ook gewoon thuisblijven. Vroeger was het zo dat je een bepaald bedrag kreeg als je niet meer ging te compensatie. Maar tegenwoordig kun je je punten voor iets anders inleveren. Een iPad, cadeaubon van RyanAir of Bol.com of je kiest er SU producten of catalogussen voor.


4. Mag je iemand meenemen?
Ja, de reis is voor 2 personen. Wie je meeneemt mag je zelf weten. Je partner, vriendin, dochter, buurvrouw of misschien zelfs een downline.


5. Heb je dan ook echt vakantie of heb je ook verplichtingen?
Nou...... Laat ik beginnen met zeggen dat ik doodmoe thuiskwam de vorige keren. (-; Er zijn in principe geen verplichtingen, maar je netwerkt natuurlijk heel erg veel. Daarnaast is er een openings-sessie, een gezamenlijke dag-excursie (die je niet wilt missen), zijn er make-and-takes, wordt er geswapt, ga je afsluitend samen dineren, loop je elke dag even binnen in de Hospitality Room waar altijd iemand van de staf van SU aanwezig is, ga je een keer eten met je landgenoten en je manager, en doe je best nog wel wat andere gezamenlijke activiteiten. Niets verplicht, maar het SU-gehalte is erg hoog za'k-mar-zegge. Gelukkig is er ook nog tijd over om alleen of samen met je partner dingen te doen hoor.


6. Wordt er ook gestempeld?
Ja, er wordt ook gestempeld. Kun je het je voorstellen? In plaats van op een olifant zitten (nee grapje, dat wil ik sowieso niet) zit ik te stém-pel-en in Thailand. Alsof we daar niks beters te doen hebben. (-; To do: onderzoek animo stempel-tempel


7. Horen of zien jullie ook nieuwe dingen?
Zeker weten. We krijgen zelfs de kerst-gids!! Het moet niet gekker worden. Een kerstgids...... in juli...... in Thailand....... Helaas geldt er een spoiler-alert voor het thuisfront. Dat wil dus zeggen dat we geen foto's mogen delen. De straf die daarop staat schijnt hoger te zijn dan het beledigen van de Koning in Thailand. (-;


8. Met hoeveel demonstratrices zijn jullie dan?
Vorig jaar waren er ongeveer 400 demonstratrices met hun gasten aanwezig. Deze komen van over de hele wereld samen. Er waren echt wel meer demo's die de reis hadden verdiend, maar niet iedereen gaat mee.


9. En hoeveel Nederlandse demonstratrices?
Dit jaar waren er 6 demonstratrices uit Nederland die genoeg punten hadden om mee naar Thailand te kunnen gaan. 2 kozen ervoor om hun punten niet in te wisselen voor de reis. We zijn dus met 4 Nederlanders.


10. Hoe groot is het percentage demonstratrice wereldwijd dat de trip verdient?
Het precieze aantal weet ik niet, maar met een beetje rekenwerk denk ik dat dat ongeveer 1% is. Het is dus heel bijzonder als je van de partij bent. (-:


11. Is de staf en CEO van SU er ook?
Jazeker, die zijn er ook bij. Het varieert elk jaar wie mee mag. Ze zijn wisselend aanwezig in de Hospitality Room, gaan mee op excursie of dineren bij je aan tafel. Ze zijn stuk voor stuk erg vriendelijk en toegankelijk.


12. Reizen jullie allemaal samen?
Nee dat niet. Je kunt zelf aangeven van welke luchthaven en wanneer je wilt vliegen. Zo hebben wij er dit jaar voor gekozen om eerder te gaan en langer te blijven. Dat kan allemaal. Een Duits reisbureau regelt de reizen voor de Europeanen. Alleen als de vluchten duurder zijn dan het budget, dan moet je natuurlijk bijbetalen.
Het is erg leuk om op de eerste dag demo's van heinde en verre te ontmoeten op het vliegveld of zien aankomen in het hotel. Ken je dat gevoel nog van een schoolreisje? Nou zo voelt het op de aankomstdag.


13. Jullie worden zeker wel verwend?
Ja, echt wel! Elke avond ligt er een pillow-gift op je kussen. Dat varieert van een (nieuw) Stampin' Up! product tot een leuke tas, handdoek, pet of iets dergelijks. En je gast krijgt af en toe ook wat toegestopt. En als je naar de Hospitality Room gaat mag je elke dag een keer aan het Rad van Fortuin draaien en een klein cadeautje winnen. Ik voel me daar net als een klein kind die haar schoen voor Sinterklaas mocht zetten!!


14. Hoe wordt de plaats van bestemming bepaald? 
De bestemming wordt bepaald op het hoofdkantoor in Utah. Het ene jaar gaat de reis naar Europa, het jaar erop naar de regio Noord-Amerika en het jaar daarop ergens in de regio South-Pacific. Cruises en hotels schijnen elkaar af te wisselen. Maar precies weet ik het nog niet. Daarvoor ben ik er nog te kort bij. Dit jaar heeft SU i.i.g. een compleet resort afgehuurd.


Stampin' Up! Thailand Incentive Trip


15. Waar gaat de reis volgend jaar naar toe?
In 2018 wordt het een 8-daagse cruise naar Alaska.


16. Mag je dan ook mee Margriet?
Jazeker! Ik was dit jaar de eerste Nederlandse demonstratrice die de trip bij elkaar heeft gesprokkeld. (Schrijft ze heel trots.) :-))))


ALASKA with Stampin Up
Welnu, ik hoop dat ik al jullie vragen heb beantwoord. Zo niet, laat het weten en dan beantwoord ik ze alsnog.Enne.... zou je in de toekomst zo'n trip ook wel eens willen meemaken. Als ik het kan, kan jij het ook. Er is nu een aantrekkelijke instapactie. Je leest er hier alles over.
4 opmerkingen:

Ineke zei

Duidelijke uitleg, leuk om te lezen.

Anne-Marie zei

Wat leuk om eens een blogje hierover te schrijven. Ik hoop dat ik ook ooit zo'n goeie SU business ga draaien dat ik dit ook mag doen. Heel veel plezier!

Marlieke zei

Kijk, dat vind ik nou leuk dat je hier eens over blogt. Leuk. Geniet van je WEL-VER-DIEN-DE trip!

Miranda V zei

Leuk om te weten en te lezen. Echt bijzonder dat je die tripjes mag maken omdat je business zo goed loopt, wauw! Geweldige ervaring en zo te lezen wordt overal aan gedacht!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...