Pagina's

dinsdag 20 februari 2018

Ander kleurtje | K3 Blends middag


Hoi,Met de schilders in huis kan ik weinig doen. Ja poetsen en morgen weer opnieuw beginnen maar daar pas ik voor. (-;Inmiddels hangen de shutters, dus ik ben langzaamaan mijn hobby-kamer weer aan het inruimen en opnieuw indelen. Tussen de bedrijven door ben ik lekker aan het kleuren. Zo maakte ik o.a. dit kaartje voor iemand met een nieuwe woning en ik dacht 'laat ik eens een andere kleurencombi proberen." Wat denken jullie is het wat?
De stempelset die ik gebruikte heet Flying Home en kost € 22. De huisjes knipte ik van elkaar, zodat ik ze makkelijk apart kan gebruiken. De raampjes kleurde ik in met de Wink of Stella, maar is op de foto helaas niet te zien. Het huisje is gekleurd in Pool Party Light, maar ook dat is moeilijk te zien.
Dat kleuren kan vanaf nu ook 's-avonds, want na al heel lang op mijn to-do lijstje te hebben gestaan, nam ik eindelijk eens de tijd om een daglichtlamp te kopen. Waarom heb ik dat niet jaren eerder gedaan?!
Dus ik ben lekker aan het oefenen met inkleuren. De Flying Home set leent zich daar geweldig voor.
Denk jij nu na het lezen van al die enthousiaste verhalen op het internet van 'goh, ik zou die Stampin' Blends wel eens willen uitproberen"? Geef je dan op voor de K3,- middag op 10 maart a.s. bij mij thuis in Veldhoven. Aanvang 14.00 uur.We gaan dan een leuke kaart inkleuren met de fantastische Blends van Stampin' Up! De ideale mogelijkheid om ze eens vrijblijvend uit te proberen. Er is tevens volop gelegenheid tot het stellen van vragen, inspiratie opdoen en het eventueel plaatsen van een bestelling (niet verplicht). Kosten zijn € 3 en dat is incl. Koffie, Koek en Kaart. Geef je snel op via een mailtje, want vol is vol! De middag is helaas niet bedoeld voor demonstratrices.Nou, jullie zijn weer op de hoogte. De kaart met het vogelnestje is inmiddels ook af. Die laat ik later zien.
3 opmerkingen:

Je@net zei

Erg leuke kaart, Margriet!

Ellen zei

Gave kaart in mooie kleuren!

Anne zei

Ik vind het wel mooie kleuren hoor, niks mis mee!
Ja dat zei ik toch al, van die lamp krijg je geen spijt!😉
Groetjes Anne-Marie

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...