Pagina's

zondag 25 februari 2018

Inspiratietafels teamdag Bij MargrietLet op! Lang bericht. Pak er gerust een dekentje en een warme chocomel bij.Zoals beloofd hier dan eindelijk de inspiratietafels van mijn teamdag Heel Holland Stempelt.De dames hadden al veel eerder in de spotlight moeten komen, maar ik zie er altijd tegenop om die Live Facebook filmpjes op mijn blog te krijgen. Daarvoor moeten dan wat digitale handelingen worden verricht en dat is niet zo mijn ding. Vandaag heb ik mezelf een schop onder mijn kont gegeven en moet het af. De dames verdienen het.Allereerst laat ik in willekeurige volgorde wat foto's zien van de 5 verschillende tafels.Tafel van Mary & Sam


De tafel van Maartje


De tafel van Eva


De tafel van Eefje


De tafel van Jessica

En dan hier onder de live video's met meer detailopnames.
Tot slot wil ik ook nog heel graag de prachtige Heel Holland Stempelt slinger laten zien die Dorothé gemaakt had. Het is heel moeilijk een slinger op de foto te zetten. Dus ik doe hem in delen.

Let vooral op de details.


Gaaf hè?!Wat een bofkont ben ik dat ik zulke lieve, creatieve dames in mijn team heb die dit willen doen!! Ik smelt weer helemaal en ben zo ontzettend trots op mijn meiden als ik de foto's terug zie.
Ik hoop dat jullie ook genoten hebben? Ik zou het voor de dames die al het werk hebben verricht en jullie gratis en voor niks van heel veel inspiratie hebben voorzien, héél leuk vinden als je een reactie achterlaat! Doen hoor.
6 opmerkingen:

Jantine zei

Wauw, wat gaaf, die inspiratietafels. Wat een werk!
Bedankt voor de waarschuwing bovenaan, zonder thee had ik vast het einde niet gehaald ;-)
Groetjes
Jantine

Marlieke zei

Onder een dekentje lag ik al (ziek). Die chocomel, mwa die heb ik verruild voor een kop thee met honing. Wat een prachtige tafels. Zo onwijs goed verzorgd. Mijn favoriete creatie is toch wel dat letterschilderij van Eefje. Wauw!!! Je boft met een team met zoveel talent.

Je@net zei

Wauw...wat supergaaf al die inspiratietafels. En wat ziet elke tafel er mooi en verzorgd uit.
Je kunt wel zien dat overal veel tijd en aandacht aan besteed is. Mijn complimenten voor jullie allemaal en bedankt voor zoveel inspiratie!

Colien zei

Heel gaaf, wat een mooie creaties, erg tof gemaakt allemaal!
Kan me voorstellen dat je heel trots bent op je team...
grt.Colien

Anne zei

Wow wat prachtig!
Ik vond vooral dat letter schilderij heel erg mooi.
Twijfel al heel lang over die letters, vind ze duur en erg groot, maar als ik dit zie, wil ik ze meteen hebben!
Maar ook de andere tafels , prachtig!
Groetjes Anne-Marie

Clarle van der Lugt zei

De dames hebben geweldige creaties gemaakt,en voor giga veel inspiratie gezorgt.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...