Pagina's

vrijdag 9 februari 2018

Stoere jongenskaartEn dan ben je aan het opruimen en dan kom je behalve heel veel onafgemaakte projectjes ook nog een leuke jongenskaart tegen.


Vlug op de foto ermee!


Istie niet stoer? De kaart is gemaakt met het Myths & Magic Specialty Designer Series Paper


Je ziet het bijna niet op de foto, maar er dit papier is heel subtiel hier en daar geaccentueerd met glitter. Voor de liefhebber heb ik er nog kleine pakketjes van 6" x 6" van. Een pakketje van dit papier kost € 2,20. Ik heb nog veel meer kleine pakketjes papier. Deze kun je hier vinden.Ik ben flink aan het opruimen, want op zo'n bureau valt echt niet meer te werken! (Bloos) Ook ga ik eens kijken of ik nog wat knutselspullen te koop kan zetten, want ik heb echt veel te veel en zie door de bomen het bos niet meer.


Daarbij komt dat volgende week de schilders komen om ons huis aan de binnenzijde te schilderen. Dat is hard nodig. De week erop worden dan witte, horizontale, houten lamellen tegen dit raam geplaatst. Dat wilde ik al zo lang en nu gaat het er dan eindelijk van komen. Joepie! T.z.t zal ik wel eens een foto plaatsen hoe het er dan, hopelijk weer opgeruimd, uitziet. (-;Oh ja, iemand interesse in deze 3 nieuwe catalogi?


Ze zijn verlopen, maar staan natuurlijk nog boordevol leuke ideeën! Gratis afhalen in Veldhoven of tegen vergoeding van de verzendkosten. Van de kerst- en voorjaarscatalogus heb ik er nog meer. Na het weekend gaan ze bij het oud papier. Stuur me gerust een mailtje bij interesse.Voor nu fijn weekend en voor wie gaat carnavallen Veul Leut!

 


2 opmerkingen:

Ellen zei

Een ridder, wat leuk! Inderdaad een stoere jongenskaart.

Je@net zei

Super leuke en stoere jongenskaart, Margriet.
En jouw bureau....dat had maar zo het mijne kunnen zijn. Ik noem dat een georganiseerde of creatieve chaos ;o)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...