Pagina's

vrijdag 16 februari 2018

Sale-a-Bration 2e ronde


De tweede ronde....
De tweede ronde....
Vandaag is het eindelijk zover en zijn er nieuwe GRATIS Sale-A-Bration producten te kiezen bij een bestelling vanaf € 60 of € 120.
Mijn favoriet is de 9-delige Eclectic Expressions set, verkrijgbaar in rubber of op hout.
Het Springtime Foils Specialty Designer Series Paper is ook erg mooi. Je krijgt 12 vellen, 3 van elk met goud, roségoud en silver design.


En dan de Blossoming Basket Bundle. Deze 5-delige stempelset is ook verkrijgbaar op hout en  rubber en ideaal om in te kleuren. Naast de stempelset krijg je ook de embossingfolder. Om deze bundel te kunnen uitkiezen moet je wel een bestelling van minimaal € 120 plaatsen.


In dit filmpje kun je de leuke voorbeelden die gemaakt zijn met deze set bekijken. Je kunt er ook zien hoe de stempels zijn ingekleurd. Excuses voor de slechte kwaliteit van de foto's, het lukt me even niet anders. Wil je de producten scherper van dichtbij bekijken en nog meer voorbeeldjes zien, dan kun je een duidelijke PDF folder hier downloaden.Bestellen doe ik maandag weer. Wil je mee bestellen geef je lijstje dan uiterlijk maandagochtend om 10.00 uur aan me door, maar liefst eerder natuurlijk. Als ik dan nog vragen heb, heb ik meer tijd om je te bereiken.Ondertussen wordt er nog hard gewerkt in Huize B. En alhoewel het nog een puinhoop, zie ik nu al dat het hartstikke mooi gaat worden. Zaterdag kan ik een deel van mijn hobby-hok stempel-tempel al weer inruimen. Joehoe!Tot later!Geen opmerkingen:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...