Pagina's

zaterdag 3 februari 2018

Hope your day is magical


Heb jij de kleine Note Cards & Envelopes al ontdekt? Deze schattige kaartjes staan haast onzichtbaar onderaan blz. 19 van de voorjaarscatalogus. Het is zo'n leuk formaatje en ze passen ook precies in het Lots to Love doosje links boven op de pagina.Met wat restjes op mijn bureau maakte er dit kaartje mee.Stempelset: Magical Day Stampin' Up!


De tovenaar uit de set Magical Day (nee ik ga niet weer beginnen over Tita Tovenaar (-;) kleurde ik in met de fantastische Stampin' Blends. Ik vind het met deze markers voortaan echt leuk kleuren.En dit zijn de Note Cards & Envelopes die ik gebruikte:


De envelopjes zijn 7 x 12,1 cm en hebben een erg leuke ronde sluitflap. De dikke Whisper White kaartjes meten 6,4 x 11,4 cm. Een verpakking van 20 stuks kost € 9,75.A.s donderdag bestel ik weer. Wil je mee bestellen stuur me dan op tijd een mailtje.Leuk dat je langs kwam en have a magical weekend!
2 opmerkingen:

martina's kaartjes zei

ha, deze is leuk geworden ! mooi gedaan
grtjs,martina
x

Ellen zei

Superleuk kaartje in mooie kleuren!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...