Pagina's

maandag 5 februari 2018

Gaan we plakken of smakken?Iemand al enig idee of Post.nl ook dit jaar weer een gratis verzendactie met Valentijn heeft?Met andere woorden wordt het postzegels plakken of een lipstick kusje smakken?Ik ontwierp alvast een kaartje. Gewoon voor het geval dat.....Je weet immers nooit of ik het weer op mijn heupen krijg en net als 2 jaar geleden last-minute nog een mega Valentijns snailmail de deur uit wil doen. (-;Lijkt het jou ook gezellig om met Valentijn kaartjes te versturen? In het blogbericht Verlate Valentijnsgroet | Echte post is leuker vind je heel veel inspiratie.En uiteraard kun je de Heart Happinness stempelset daarbij heel goed gebruiken. Nooit verwacht, maar deze set is inmiddels één van mijn favorieten uit de voorjaarscatalogus geworden.


Ik heb hem echt al heel vaak gebruikt! Hartjes zijn ook tijdloos hè. Deze 15-delige photopolymer stempelset kost € 21. A.s. donderdag bestel ik weer en kan ik hem (of iets anders) eventueel voor je mee bestellen.Dat was het weer voor vandaag. Graag tot een volgende keer.
4 opmerkingen:

Je@net zei

Echt een leuke Valentijnskaart, Margriet!
Ik gok dat het toch weer smakken gaat worden. Vorig jaar kwam ook pas erg laat het bericht dat de verzending op 13 februari gratis was (mits je natuurlijk een lipstick zoen plaatste ;o)

Sarah zei

Mooi kaartje!
Zulke leuke acties doen ze ons Belgenlandje niet..

Ellen zei

Geweldig Valentijnskaartje dit! Dat ene hartje in die tekstbubbel is zooo leuk.

Ineke zei

Ik zag iets voorbij komen op de tv over een actie via "Blokker
Maar weer niet of dat via Postnl of Sandd was...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...