Pagina's

donderdag 12 april 2018

Nieuwe stempelset Sitting Pretty



Zoals verteld mocht ik tijdens OnStage een presentatie verzorgen. Ik kreeg hiervoor een stempelset met bijpassende framelits dies toegezonden.



Het was, zeg maar, niet de set die ik normaal gesproken als eerste uit de catalogus zou hebben besteld. Maar goed, een uitdaging is ook wel eens leuk!



Ik maakte er o.a. onderstaande kaartjes mee.






















En alhoewel ik het van te voren doodeng vond om een presentatie te geven, vond ik het achteraf toch wel erg leuk om te doen. Dat valt ook wel aan mijn gezicht af te lezen.







En nu zijn jullie vast nieuwsgierig naar de set?



Nou vooruit, dan zal ik hem alvast laten zien.



Sitting Pretty stempelset  + Pretty Park Framelits Dies




De stempelset is 16-delig en de bijpassende Framelits Dies 10-delig. Niet dat je er nu al iets mee kunt, want hij is pas vanaf 1 juni te bestellen. Ik maakte er nog enkele creaties meer mee, maar die volgen later.




In verband met de Retiring lijsten plaats ik zaterdag 14-4 om 17.00 uur nog een extra bestelling bij Stampin' Up! Daarna ben ik waarschijnlijk een weekje op vakantie. We zijn op zoek naar een Last-Minute, maar het weer in Europa is overal minder als in Nederland. Dus misschien blijven we toch wel thuis, haha. We hakken vanavond of morgen de knoop door, afhankelijk van de weersverwachtingen.




Wil je nog iets bij me bestellen, laat het dan a.u.b. op tijd weten. Klik hier voor de Retiring List van de voorjaarscatalogus en hier voor de lijst van de jaarcatalogus. De inkt en refills zijn i.i.g. nog t/m 7 mei op voorraad. Voor de rest geldt op=op.




Leuk dat je langs kwam en een fijne dag nog.





4 opmerkingen:

Tanja Kolar zei

Deine Projekte sind wirklich toll. Und das noch bei diesem sehr schwierigem Stempelset.
Chapeau!
Groetjes Tanja

Jantine zei

Heel leuk en inderdaad heel wat anders dan je anders doet, maar zeker niet minder leuk. Echt zo stoer dat je die presentatie hebt gegeven!
En je kunt altijd nog een lastminute binnen Nederland boeken, toch? Mooie plekjes genoeg en ben je er toch even uit!
Groetjes
Jantine

Je@net zei

Super stoer dat je dan toch een presentatie geeft. En zo aan de foto's te zien heb je het er ook prima van af gebracht!

Inge Groot zei

Respect en superstoer van je en ook heeeeeel jammer dat ik niet even om een hoekje kon gluren ;-) Prachtige kaartjes in mooie kleurtjes, ik hou ervan! Fijne dag :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...