Pagina's

dinsdag 17 april 2018

Sitting Pretty melkpakjes tutorialVoor het laatste deel van mijn OnStage presentatie met de bundle Sitting Pretty maakte ik mini melkkartons.

Ik koos voor kleurtjes, waarvan we nog steeds ook deze Mini Binder Clips verkopen. Het cirkeltje met de tekst 'voor jou' komt uit de set Voor elke gelegenheid.Persoonlijk vind ik het pakje hartstikke leuk om bijvoorbeeld aan de gasten van een workshop of party te geven met iets lekkers of leuks erin. Of als bedankje bij een bestelling. Dit zijn de maten:Je snijdt een stukje cardstock van 9 x 16,2 cm en rilt dat aan de korte kant op 1, 3 en 7 cm. De lange kant ril je op 3,8 - 7,6 - 11,4 en 15,2 cm. Je houdt nu een plakstrookje over van 1 cm. De onderzijde van het doosje knip je in. En in de bovenzijde ril je nog 2 spitse punten zoals op de foto, zodat het pakje mooier en makkelijker dichtvouwt. Vouw alle rillijnen goed voordat je het pakje dicht plakt.
De maatjes zijn precies zo gemaakt dat er een mini Stampin' Ink Spot in past. Of zelfs 2 op elkaar als je dat zou willen.
Nogmaals; superleuk om cadeau te geven!
2 opmerkingen:

Ellen zei

En te krijgen ;-) Wie wil er nou niet zo'n gaaf melkpakje hebben. Tof gemaakt en leuk dat de werkbeschrijving erbij staat.

Jantine zei

Wat een gave dingen heb je gemaakt voor je presentatie, Margriet! Dit is ook weer geweldig, en die popart van je vorige post. Echt leuk!
Groetjes
Jantine

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...