Pagina's

woensdag 2 mei 2018

Nieuwe bundle Varied VasesEén van de eerste dingen die ik graag uit de nieuwe catalogus wilde hebben is de Varied Vases bundle. Wat een mazzel dat ik deze als demonstratrice zijnde kon pre-orderen.Deze 34-delige stempelset met bijpassende pons is ontworpen door Mary Fish, een Amerikaanse die voor meer dan $ 1.000.000 aan SU producten verkocht heeft. Bij het bereiken van dit magische sales-bedrag krijg je allerlei beloningen. Waaronder het mogen ontwerpen van een stempelset.Ik zit er ook alvast over na te denken wat ik ga ontwerpen als ik de € 1.000.000 sales haal.....
Als ik in dit tempo doorga dan ben ik over zo'n 35 jaar aan de beurt. (((-;
Maar goed. Voor nu moet ik het dus met de stempels van anderen doen en dat is ook prima. Ik maakte er allerlei kaartjes mee. Als basis gebruikte ik Memories & More Petal Passion kaartjes. Deze kaartjes zijn nog steeds verkrijgbaar, maar zolang de voorraad strekt. Prijs € 12,25.
De Varied Vases bundle is voor klanten pas vanaf 1 juni te bestellen. Tenzij je zou instappen als demonstratrice...... Dan zou je hem in je starterspakket kunnen kiezen! Wil je daar mee over weten neem dan vrijblijvend contact met me op.De Bundle gaat € 47,50 kosten.
En hij is hartstikke veelzijdig te gebruiken. Ik hou van de felle kleurtjes in combinatie met het zwart/wit.
Je gaat de bundle vast en zeker vaker op mijn blog of tijdens workshops terug zien komen.
Wat denk je? Is het ook iets voor jou? Misschien wil je hem eerst eens in het echt zien of gebruiken? Dan heb ik binnenkort de ideale gelegenheid daarvoor Want op vrijdag 18 en zaterdag 19 mei hou ik namelijk een catalogus launch party. Er zijn nog een paar plekjes vrij. Zie hier alle info: Info nieuwe catalogus en gratis make-and-take. Opgeven graag via de mail.
Oh ja, dan nog even iets heel anders. Binnenkort gaat de nieuwe privacy wet van kracht. Ik mag je dan alleen nog een nieuwsbrief sturen als je mij daar schriftelijk toestemming voor hebt gegeven. Wil je mijn nieuwsbrief blijven ontvangen stuur me dan aub een mail met daarin duidelijk je voor- en achternaam vermeldt en dat je mijn nieuwsbrief wilt ontvangen. Alvast bedankt!Leuk dat je langs kwam en graag tot een volgende keer.
4 opmerkingen:

Je@net zei

Gave set en wat een leuke kaarten heb je ermee gemaakt, Margriet!

Sarah zei

Mooi zijn ze!

Jantine zei

Heel leuk! Leuke kaarten heb je gemaakt, mooie set.
Groetjes,
Jantine

Linda zei

I love your samples! I'm excited I ordered this set!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...