Pagina's

maandag 24 september 2018

Belangrijke mededeling


Na een aantal succesvolle, doch zeer intensieve jaren heb ik besloten om niet meer 24/7 met Stampin' Up! bezig te zijn. Nee, schrik niet! Ik stop NIET als demonstratrice, maar ik ga parttime werken om zodoende weer tijd voor mezelf én mijn hobby te creëren.Graag schep ik voor iedereen duidelijkheid. Wat houdt het in? 

BESTELLEN

- Bestellen doe ik voortaan ELKE vrijdag om 16.00 uur. Simpeler kan niet. (-; (Let op je betaling moet voor die tijd binnen zijn, dus betaal en bestel op tijd.)
 AFHALEN 

- Afhalen bestellingen uitsluitend op vrijdag tussen 13.00 en 19.00 uur of tijdens een workshop. Ik maak geen uitzonderingen meer, sorry daarvoor! Ik heb nu bijna elke dag klanten aan de deur en/of een heleboel mailwisseling wie wanneer wil komen en dat wil ik niet meer. Ook wil ik niet meer thuis blijven voor mensen die gewoon niet komen opdagen, te laat komen of op het laatste moment afzeggen. (En ja, dat gebeurd helaas heel vaak. )-: )


VERZENDEN 

- Kun je tussen bovengenoemde tijden niet, dan kan ik je bestelling opsturen als brievenbuspost (tegen het geldende tarief) of met DHL pakketpost (servicepunt (€ 5,- of thuisbezorgd € 5,75).
 Alleen op deze manier kan ik de service blijven bieden zoals jullie van mij gewend zijn. Ik hoop op jullie begrip.xxx
Margriet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...