Pagina's

zaterdag 29 september 2018

Stilletjes en kaarten-inzamelingHoi hoi,Het is maar stilletjes op mijn blog, maar ik heb de afgelopen weken alles behalve stil gezeten. Zo hield ik mijn eigen teamdag (daarover later meer) en ging ik naar een teamdag van mijn up-up-upline Jenni Pauli. Ik probeer mijn blog een beetje in chronologische volgorde te houden. (-;Ik had Jenni gevraagd of ze wellicht ook een kaartje wilde sturen naar mijn ernstige zieke teamlid. Ik schreef er hier een blogberichtje over. Jenni zei 'natuurlijk! Maar wat als we nu eens een oproepje doen aan iedereen die naar mijn teamdag komt om een kaartje te sturen?!' Zo gezegd, zo gedaan. Het was een beetje een last-minute actie, dus we plaatsen op de dag zelf een kaarten-box om kaarten te verzamelen.Dat werden er een heleboel!
Ik maakte een grote 'layout-kaart' met een foto van de dag om de verrassing compleet te maken. Charlotte wist immers van niks.
En verstuurde alles in een grote doos richting Zuid-Holland.Zij was erg blij en verrast met zoveel mooie post!Omdat het voor haar onmogelijk is om iedereen persoonlijk te bedanken vroeg ze mij om dit namens haar te doen. Bij deze dus iedereen die haar een kaartje stuurde; héél hartelijk dank voor de zelfgemaakte kaarten en lieve woorden!!! Alle post van bekenden en veelal ook onbekenden raakt haar diep. Ze put er heel veel kracht en steun uit.  (Charlotte ligt inmiddels wéér in het ziekenhuis. Post is nog steeds meer dan welkom! Je mag je me altijd om haar adres vragen.)De teamdag zelf was weer op en top verzorgd. Ik heb dit keer maar heel weinig foto's gemaakt en heb gewoon genoten van het samenzijn en alle creativiteit. Maar vooruit..... we doen er toch ééntje om dit blog vrolijk af te sluiten. (-;Jenni, enkele van mijn teamies en ik.
Groetjes en ik hoop dit keer tot snel(ler),

Margriet

1 opmerking:

Je@net zei

Goed idee zo'n kaarten box en wat een leuke layout kaart maakte je voor haar. Hartverwarmend om te zien en te lezen hoeveel kaarten er al zijn verstuurd!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...