Pagina's

donderdag 13 september 2018

Hectische weken


Hoi hoi,Het waren een paar hectische weken en nog... Zowel m.b.t. Stampin´ Up! als privé. Op Social Media liet ik al het een ander zien waar ik mee bezig was. Maar niet alles is geschikt om op Social Media te plaatsen. Gelukkig maar. (-;Hier nog even in vogelvlucht de leuke dingen.Op 2 september volgde ik samen met zo'n honderd andere Nederlandse demonstratrices een trainingsdag van de Engelse Michelle en Duitse Jenni in Arnhem.
Het was erg positieve, leerzame en gezellige dag. Met de lijfspreuk van Stampin' Up! in het achterhoofd. (Welkomskaartje gemaakt door Jenni.)


Na afloop zijn we nog met enkele dames uit mijn team uiteten geweest.Ondertussen was ik ook druk bezig met de voorbereidingen van mijn Catalogus Launch Parties. Daar moeten veel voorbeelden voor gemaakt worden, hetgeen resulteerde in een creatieve, gezellige avond en middag. Dit kaartje kon bijv. als gratis Make-And-Take gemaakt worden.
Deze kaart is slechts een beetje van mezelf en voor een groot deel van een kaart van Jenni. Haar originele kaart en andere gave ideeën met de Making Christmas Birght Bundle vind je hier. Het sterretjespapier komt uit het Festive Farmhouse DSP. Het is bij mij ook verkrijgbaar in een klein pakketje.Verder ben ik echt helemaal weg van de Buffalo Check Achtergrond Stempel uit de najaarscatalogus. Ik maakte er eerder al een Halloweenkaart mee. Daarnaast maakte ik ook nog een kerstkaart/vlaggetje.
De kerstwens komt uit de Farmhouse Christmas stempelset. En wat dacht je van deze leuke verjaardagskaart?

Ik ben er zelf helemaal h-a-p-p-y mee. (-: Het hartje komt uit de set Takeout Treats. De letters uit het Lined Alphabet.
En met al dat harde werken van de afgelopen weken, maar vooral ook het hele jaar door brachten de bestellingen na de Catalogus Launch Parties me op het magische getal van 160.000 punten. Dat betekent dat ik met Stampin' Up! volgend jaar mee naar Griekenland mag!!!


Woehoe!! Hoe gaaf is dat?!Wat een feest. Eigenlijk had ik in het begin van de zomer de hoop een beetje opgegeven, maar nadat lieve collega's me in Alaska overtuigden dat ik het écht nog kon halen (de grens is 1 oktober) heb ik er toch nog mijn schouders onder gezet. En zie daar; waar een wil is, is een weg!! (Schrijft zij met een big smile op haar gezicht.)Maar dit alles zou niet gelukt zijn zonder jullie. Graag wil ik dan ook mijn (trouwe) klanten, lezers, volgers, mijn fatanstisch gezellige team en mijn familie bedanken voor alle ondersteuning in welke vorm dan ook het afgelopen jaar. Zonder hen had ik dit never-nooit-nie gehaald!!! Een hele dikke dank je wel!! XXXMaar goed, we gaan weer gewoon over tot de orde vandaag. Er is werk aan de winkel. A.s. zaterdag ga ik naar de teamdag van Jenni en volgende week organiseer ik weer een dag voor mijn eigen team. Ik loop gigantisch achter op schema. O.a. omdat mijn naaimachine niet doet wat ik wil. De ideeën zijn er, maar er moet nog heel veel gebeuren om ze ook uit te voeren. Ik heb weer een leuk thema bedacht (al zeg ik het zelf (-;) en het zal je wellicht niet verbazen de de Buffalo Check Stempel in de decoratie gaat terugkomen.Wat het precies gaat worden blijft nog even een verrassing. Hou mijn blog en Social Media maar in de gaten, dan kom je er vanzelf achter. (-:Nou, jullie zijn weer helemaal op de hoogte. Donderdag 20 september plaats ik weer een verzamelbestelling. Tussendoor bestellen kan in overleg natuurlijk ook. Ik ga gauw weer verder!Groetjes en tot snel.
Margriet


3 opmerkingen:

Nicole Parmentier zei

Wat gaaf Margriet! Griekenland!! Proficiat, dik verdiend hoor!

Ellen zei

Dat achtergrondstempel is echt geweldig! En dat ben jij ook, super dat je naar Griekenland gaat.

Je@net zei

Dat ziet er allemaal weer super leuk en veelbelovend uit, Margriet!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...