Pagina's

dinsdag 4 september 2018

Voor oma | Papier hierDat je het kerstvrouwtje uit het Santa´s Workshop DSP ook voor hele andere doeleinden kunt gebruiken had ik hier al laten zien.Ik maakte er ook nog een kaartje voor mijn grote Stampin´ Up! voorbeeld Jenni Pauli mee, die oma geworden is. De letters van dit CAS (dat betekent Clean & Simple) kaartje komen uit het Lined Alphabet.https://www2.stampinup.com/ecweb/product/145908/lined-alphabet-photopolymer-stamp-set
Ook pakte ik nog een cadeautje leuk in om te laten zien op mijn Catalogus Launch Party´s aanstaand weekend. (Er is nog plek)


Mogelijkheden genoeg met dit papier. Ik verkoop het vanaf morgen ook in kleine pakketjes, maar let wel, hierdoor worden wel veel leuke plaatjes versneden. De kans bestaat dus dat je bijv. een onthoofde kerstman of een oma zonder benen krijgt. (-; Ik moet er om lachen als ik dit typ, maar leuk is het natuurlijk niet! Beter is het dus om een heel of half pak papier te bestellen.


Het Specialty Papier kost € 17 voor 12 hele vellen en € 8,50 voor 6 vellen. Het is zo speciaal omdat er een soort van 'flock' overheen zit. Ik bedoel daarmee zo'n zacht stofje wat op het papier zit, bij bijv. de sneeuwvlokken, het randje van de muts van de kerstman, de sneeuwballen en ook het gehele rood/wit gestreepte papier.Morgen zet ik de catalogus online en 's-middags om 16.00 uur doe ik mijn eerste bestelling weg. Wil je mee bestellen laat het weten. De volgende mogelijkheid is 10 september weer.Oh ja, nog iets anders! Stampin' Up! heeft in september weer een actie bedacht. Wordt er op een party of individueel een bestelling van € 275 of meer geplaatst dan krijg je gratis een pak van 12 vellen dubbelzijdig Dashing Along Design Papier. Dit papier is niet los te bestellen en alleen in september te verdienen.

Vergeet ook niet je Bonus Days Coupons in te leveren. Dat kan alleen in september.Nou, jullie zijn weer op de hoogte. Groetjes en een fijne dag,
Margriet

1 opmerking:

Je@net zei

Vind dat kaartje toch zo´n schatje!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...