Pagina's

zaterdag 22 december 2018

Een leuke kerstkaart is een Piece of Cake!Dat is toch ook wat...Ik had mezelf vorige week al voorgenomen geen kerstkaart meer te maken dit jaar. (Na meer dan 70 stuks kwamen ze echt mijn neus uit.)Dus ging ik lekker aan de slag met de nieuwe spullen uit de Stampin' Up! voorjaarscatalogus. En wat heb ik er van gebakken.....?


{Grinnik}Een kerstTaart!Met deze kaart wil ik graag meedoen aan de CAS on Friday challenge #148.Ik was trouwens laatst met deze kaart tot de top 3 van een CAS on Friday challenge gekomen. Hoe leuk is dat!
Dat is wel een eer met zoveel inzendingen en smaakt naar meer. (-;Inmiddels liggen er trouwens nog meer kerstbaksels klaar. Deze laat ik binnenkort zien. Het valt niet mee om goede foto's te maken met dit donkere weer. Gelukkig zijn deze kaarten/taarten onbeperkt houdbaar.De nieuwe stempelset Piece of Cake en bijpassende pons van Stampin' Up! zijn bij mij te bestellen en vanaf 3 januari verkrijgbaar. Wil je ze eerst in het echt zien, dan kan dat op zaterdag 29 december bij mij thuis in Veldhoven. Ik heb nog plaats op mijn Catalogus Launch Party. Je kunt er hier alle info over vinden. Ik zou het SUper leuk vinden jou te mogen ontmoeten.Vrijdag 28 december plaats ik mijn laatste verzamelbestelling van 2018. Wil je nog iets uit de Stampin' Up! najaarscatalogus bestellen geef het dan op tijd door.Groetjes en fijn weekend nog,

Margriet

3 opmerkingen:

Je@net zei

Wat een plaatje van een taart...euh kaart ;o)
Ben benieuwd naar de voorjaarscatalogus. Heb her en der al zoveel leuks voorbij zien komen!

Nicole Parmentier zei

Yum! Een cutie-pie deze kerstkaart!!

Zw@@n zei

Wow, wat een super leuke CAS kaart, Margriet. Leuk dat je meedoet met CAS on Friday. Liefs, Wilma

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...