Pagina's

dinsdag 26 januari 2010

Waarom?

Ik weet het, ik weet het, de schets van deze layout heb ik al minstens 5 keer gebruikt, maar ik blijf hem leuk vinden. Hij werkt zo gemakkelijk en het is helemaal fijn dat je er zoveel tekst bij kan plaatsen. Bovendien geeft het een soort van rust als er regelmatig dezelfde layouts in een album voorbijkomen.

De layout gaat over Jorg, bijna 4 jaar die naar de Basisschool moet. Ik zeg moet, want Jorg wilde namelijk heeeeeeeeelemaal niet naar de Basisschool gaan!


Toevallig kwam de schoolfotograaf langs op de laatste dag dat Jorg op de peuterspeelzaal zat en Jorg was NIET blij. Hij wilde namelijk 1) helemaal niet op de foto 2) geen kroon op (en eigenlijk ook die stomme ketting niet) en 3) niet naar de basisschool! Waar bijna elk ander kind niet kan wachten om naar 'De Grote School' te gaan, vroeg Jorg aan mij "mama, waarom kan ik niet op 't Slotje blijven?"

(note: was zoooo zielig; Jorg in tranen, moeder bijna ook in tranen.)

We waren al eens gaan kijken naar zijn nieuwe klas en juf. Jorg kende zijn nieuwe juf natuurlijk al van Ivy en ook het klaslokaal was hem bekend. Maar hij wilde percé niet naar binnen gaan. Hij liep weg en riep hard door de gang "ik zeg toch, ik héb het hier al gezien!!". Hij riep zo hard dat zelfs meester Leo uit zijn lokaal kwam en verbaasd vroeg "van wie is er dat één?"

Gelukkig is het allemaal goed gekomen. Vanaf de 1e schooldat heeft Jorg zich bij 'zijn lot' neergelegd en is hij zonder problemen naar school gegaan.

8 opmerkingen:

Splashes of Pink and Mint zei

Hoe vaak je deze sketch al gebruikt hebt, hij blijft super!!! Als ik ooit weer eens aan de scrap raak denk ik dat ik deze ook maar eens als uitgangspunt ga gebruiken! En het is bij jou zo leuk dat je er zoveel journaling (hele leuke ook weer dit keer!) bij zet, dit is denk ik waar het ook een beetje omdraait bij scrappen, keeping memories!

Margot zei

never change a winning team! deze is ook wer erg gaaf!

Angelique zei

Wat heerlijk dat je gewoon een leuke skethc nog een keer gebruikt. Ik wil het ook altijd graag doen en sterker nog ik ga het ook weer doen. Het is een geweldig verhaal, zo leuk voor later ook om terug te lezen. De layout is ook erg leuk geworden.

Groetjes Angelique

Marie-claire zei

Nou, ik vind 'm geweldig, hoe vaak je 'm ook gebruikt, Super!

Groetjes Marie-claire

Monique zei

Waarom zou je een sterke schets maar 1 keer gebruiken, juist door de verschillende papiertjes en foto's wordt het toch elke keer weer anders!
Erg leuke LO weer, leuke herinnering!

@ngela zei

hij is super!!
enne.. hier nog zo eentje die het kdv veels te prettig (=lekker vertrouwd) vond. alleen duurde het bij ons een jaar vol strijd eer ie zich erbij had neergelegd.
Later lach je erom en ben je blij dat je lekker uitgebreid hebt gejournald.
Heel mooi gedaan!

anja curvers zei

Schitterend lootje en gewoon een hele mooie sketch en dan die journaling erbij knap hoor ik kan dat nooit weet nooit zulke verhalen te verzinnen. Zeer gaaf Margriet.

Je@net zei

Geweldig gave lo Margriet!! Echt super!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...