Pagina's

zondag 1 december 2013

Advent count down

Tel af tot kerst met deze Advent kalender!Dit (goedkope) lijstje van de Action transformeerde ik tot Advent kalender. En ja, ook dit 'schilderijtje' mocht mee in mijn koffer naar Manchester.  
Ik verwijderde het glas en verfde het houten achterkantje zwart met schoolbordverf (o.a. verkrijgbaar bij Pipoos).De tekst 'days till christmas' schreef ik met de Chalk Marker, evenals de stipjes en sterretjes er omheen. De dagen tot aan kerst schreef ik met een ouderwets krijtje,  zodat ik dit elke dag kan uitvegen en de andere tekst gewoon blijft staan omdat de Chalk Marker een permanente stift is.
De cadeautjes stempelde ik met de set Wishing You (W € 17,95, C 13,95) en de krans met Wonderful Wreath (W € 13,95). (O.a. verkrijgbaar Bij Margriet (-;) Voor de grote kerstboom sneed ik 4 gelijke  driehoekjes.Ik pimpte het geheel hier en daar met wat Rhinestones, Dazzling Details, stukjes Baker's Twine en een lintje en voila....Ik ben zo blij met het resultaat! Ik had het ontwerp in mijn hoofd zitten en het is er ook precies zo uitgekomen. Heerlijk is dat.Ook hierover weer veel enthousiaste reacties in Manchester. Ze zeggen dat als je ouder wordt je krimpt toch? Nou volgens mij klopt daar niks van. Ik ben echt een paar centimeter gegroeid de afgelopen week. (-;
12 opmerkingen:

Sandra zei

Erg leuk! Super idee.

Ingrid Reyners zei

Dit is ook een heel leuk idee met de chalk marker! En in kerstsferen zal zekermeer mensen aan gesproken hebben. Ik geloof best dat je de laatste weken gegroeid bent, dat kan ook niet anders, het is je van harte gegund, je hebt het toch maar mooi allemaal zelf gedaan. Groetjes Ingrid

Helen zei

Wat een geweldig leuk idee en weer prachtig gemaakt. Groetjes Helen

Marie-claire zei

Wow, zo gaaf!

Groetjes Marie-Claire

redscrap zei

wat een geweldig leuk idee, dank je dat je dit met ons deelt

Monique zei

Ook alweer zoooo leuk!!
Wat ben je toch heerlijk creatief, groei maar lekker door hoor :)

kaneeltje zei

Wat mooi ! Leuk verzonnen ! Hoop dat je een paar centimeter gegroeid bent van al die positieve reacties en niet in de breedte, haha !

Mary zei

Nix mis mee om trots te zijn op jezelf!!! Het is ook iets om trots op te zijn!! En stiekum ben ik dat ook op jou hoor........(al ken ik je niet) toch maar mooi een echte hollandse die dit voor elkaar heeft gekregen!!
Je adventkalender is weer een super leuk idee!
Fijne dag, groet Mary

José zei

Ooh, wat gaaf! Die wil ik ook.......
Groetjes,
José

Johanna zei

Gaaf projectje! Heel leuk met krijtbord.
Groetjes, Johanna

Colien zei

Ziet er mooi uit, leuk idee! Fijn dat je gegroeid bent! :)
grtz.Colien

Unknown zei

Super leuk Margriet. Ik wilde al steeds een aftelkalender maken, dit is nou precies wat ik zocht. Vanavond vieren we Sinterklaas en ik heb de chalkmarker ook op mijn lijstje staan, dus wie weet........
Liefs Angelique

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...