Pagina's

donderdag 5 december 2013

Kerstkaart

Jeetje mineetje, wat heb ik het druk gehad de afgelopen weken. 



Zo druk, dat ik het zelfs vergeten ben om een foto te maken van mijn dochter op haar 18e verjaardag..... )-: Dat is me nog nooit overkomen.



Maar het einde is in zicht en ik hoop binnenkort toch echt wat meer me-time te hebben. Gelukkig heb ik nog een boel creaties op de foto staan die ik jullie nog niet heb laten. Nu de kerst cropavonden achter de rug zijn en ik dit jaar ook geen party's meer hoef te geven, kan ik ze eindelijk laten zien.



Hier een eerste kerstkaart, gemaakt met de Thinlits Circle Die (€ 39,95). Wat is dat een gave set dies zeg. Oké, hij kost wat, maar dan héb je ook wat!







De stempelset die ik gebruikt heb voor de tekst en de cadeautjes is de Wishing You (C 13,95, W € 17,95). De tekst en cadeautjes heb ik óp de stempel ingekleurd met Stampin' Up! Markers (€ 3,95 per stuk). Op deze manier kun je heel gemakkelijk verschillende kleuren aan je stempelafdrukken geven en dat maakt je keer nog nét wat bijzonderder.





Wellicht heb je nog inspiratie opgedaan voor jouw kerstkaarten dit jaar? A.s. maandag ga ik weer bestellen, dus mocht je nog iets willen mee bestellen dan kan dat. Stuur maar een mailtje en het wordt geregeld.



8 opmerkingen:

Miranda V zei

Oei, dat is een flink prijsje inderdaad. Maar eerlijk is eerlijk: je kaart krijgt er wel een heel leuk modelletje van! Fijn dat de drukte bijna voorbij is, lekker als je weer even je eigen ding kunt doen straks. Hoe leuk al de andere dingen vast ook waren om te doen, zelf rommelen is het aller lekkerste!

Marianne Schut zei

Hai Margriet, wat een gave kaart weer! Inderdaad erg leuk dat je de tekst in verschillende kleuren kan inkleuren. Nog gefeliciteerd met je dochter! Nog maar even snel een foto maken dan, weet zeker dat je straks wel weer met een prachtige LO wil uitpakken! Geniet de komende tijd even van de "rust"...liefs Marianne

José zei

Hoi Margriet,
Super leuk kaartje. De stempels met de kadootjes, vind ik ook helemaal het einde. Zeker leuk om in verschillende kleuren te stempelen. Ik ben net begonnen met het verzamelen van de Markers, dus ik kan nu ook gaan oefenen om in meerdere kleuren te gaan stempelen.....
Geniet van je me-time en ben benieuwd naar je andere creaties.
Groetjes,
José

Colien zei

Gave kaart, mooi van kleur en leuk modelletje!
grtz.Colien

Wilma zei

Da's een hele mooie!

Ellen zei

Wat een leuke kaart is dit! Het stapeltje cadeautje rechtsonder is echt grappig.
Groetjes, Ellen

Ingrid Reyners zei

Ja de thinlits is erg leuk, ik heb hem ook, en ook al vele leuk creatie's mee gemaakt, het is zijn geld zeer zeker waard. Deze kerstkaart is ook erg mooi, ik hou wel van het simpele, niet teveel frutsels eraan, en in mooi traditionele kleuren. Leuk de kadootjes erbij. Fijne zondag, groetjes, Ingrid.

Marlies zei

Ja, hij is zeker leuk. Ik dacht al, waarom zet ze die mooie kaarten van de cropavonden niet op haar blog... Ze waren allemaal zo prachtig en hartstikke leuk om te maken. Ik ben blij dat ik er 3 heb liggen voor mijn voorraadje kerstkaarten. Geniet van je me-tijd!!! Lieve groetjes, Marlies

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...