Pagina's

zondag 22 december 2013

Bambi

Het verhaal van de letterbakken kennen jullie hè? 
 

{Zo niet sjek dan hier ff}


Welnu, enkele mensen gaven behalve hun letterbak er ook een zak met spulletjes die erin stonden bij. Ik sorteerde ze uit..... sommige dingen gingen rechtstreeks de kliko in, anderen reisden door naar de kringloopwinkel, een klein deel belandde in de doos 'voor het geval dat' en een enkeling kreeg een plekje op mijn kast....Zo ook dit hele kleine lieve hertje....
Gewoon.....omdat ik haar zo lief vind en ik haar niet helemaal moederziel alleen in een grote donkere doos wilde stoppen.{alléén al bij de gedachten springen de tranen in mijn ogen, ei dat ik ben}De bedoeling was dus om z.s.m. haar moeder op te sporen.Maar omdat ik om mijn brieven naar KRO's Spoorloos geen reactie kreeg, besloot ik Marktplaats af te struinen voor een adoptie-moeder.En daar vond ik haar.....{liefdevolle zucht}Ze staan nu op mijn kast te pronken, ik plaatste er een glazen stolpje overheen, zodat Bambi haar nieuwe mammie niet meer kwijt kan raken en ze samen nog vast lang en gelukkig leven....10 opmerkingen:

Clarle van der Lugt zei

Kijk dat heb je goed gedaan.Geen eenzame kerst voor deze Bambi!!

Miranda V zei

Wat een enig tafereeltje zo! Ze staan lief zo samen, een happy end. :)

Marianne Schut zei

Even een traantje wegpinken hoor! Wat een pracht stel is het zo samen! Lekker van genieten! Liefs Marianne

Colien zei

Wat een mooi stelleke zo! Wel af toe die stolp optillen, zodat die 2 wel zuurstof krijgen, hoor!
grtz.Colien

Zaanse Zolder zei

ow lief !!

Sanne zei

Lief!!! Ik ben ook op zoek naar Bambi. Ik zoek nog even door!

Liefs Sanne

Tutti haakt en zo zei

Gelukkig hebben ze elkaar weer gevonden, super lief!

Helen zei

Zo lief en mooi en ik mocht ze in het wild (echt) zien en ze hebben een goed thuis gevonden!

Unknown zei

Wat een prachtig kerstverhaal Margriet. En kijk ze nou toch samen in jouw stolpje staan! Heel mooi!
Fijne dagen. Liefs Angelique

Ingrid Reyners zei

WAt een lief mooi tafereeltje, nu vredig bij elkaar onder de stolp! Fijne dag, Margriet, en een creatief 2014 gewenst. Groetjes, Ingrid.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...